Ένα όμορφο κουτάβι μόλις 35 ημερών στάθηκε τυχερό καθώς το ανέλαβε μια φιλόζωη προκειμένου να του βρει οικογένεια. Η τύχη του όμως μετατράπηκε σε ατυχία αφού υιοθετήθηκε από μια άρρωστη γυναίκα.


H X.K. ,κάτοικος Νίκαιας υιοθέτησε τον μικρό Άκη στις 6/8/2010.Η νεαρή διαβεβαίωνε την κοπέλα που της το έδωσε οτι το κουτάβι είναι μια χαρά αλλά όταν θέλησε να τους επισκεφτεί, η νεαρή εξαφανίστηκε. Μια μοιραία σύμπτωση, λίγο πριν η φιλόζωη πάει από το σπίτι της νεαρής αιφνιδίως, αποκάλυψε την αλήθεια.
Στο προφίλ ενός κτηνιάτρου στο facebook υπήρχε φωτογραφία του κουταβιού με την ένδειξη:


ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ. 3 ΜΗΝΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΤΗΛ 6****. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΕΙ ΥΓΡΟ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΟΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟΝ ΟΙΣΟΦΑΓΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ.


Το σκυλάκι ήταν ο Άκης, το αγγελούδι-κουταβάκι που είχε δοθεί για υιοθεσία 3 βδομαδες πριν!!! Το σκυλακι βρέθηκε βαριά κακοποιημένο να παλευει για την ζωη του. Η Χ.Κ. εκπροσωπούμενη απο τη μητερα της στο τηλεφωνο όχι μονο δεν ειχε τυψεις, οχι δεν ζητησε συγγνωμη παρα ελουσε την φιλόζωη κυρία με ενα υβρεολογιο. Την ίδια στιγμή το κουτάβι χαροπάλευε.Το κουταβακι ο Ακης στις 5/9/2010 δεν άντεξε την κακία των ανθρώπων, "περασε " απο την αλλη πλευρα που ήρεμος πια δεν θα ζήσει ποτε ξανά πονο και λύπη.


Μα ένα μεγάλο γιατί παραμένει. Γιατί κάποιος να πάρει ένα κουτάβι αν δεν το θέλει; Γιατί κάποιος να χτυπήσει τόσο βάναυσα ένα κουτάβι; Γιατί κάποιος να είναι τόσο μα τόσο άρρωστος; Και γιατί το ελληνικό κράτος να μην έχει αρμόδιους να εφαρμόσουν το νόμο για να δικαιωθεί αυτή η ψυχή;

http://strayshelp.gr/

Τρυποκάρυδος: Γιατί; Γιατί τόση αρρώστια στις ψυχές των ανθρώπων εκεί έξω; Πολύς πόνος στη δική μου. Πολλά αναπάντητα ερωτηματικά στο μυαλό μου. Μονάχα θλίψη και πόνος.