Τα σκυλιά στα πάρκα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης απαγορεύονται γιατί πίνουν μπύρες και Red Bull και έπειτα πετάνε τα κουτάκια στο γκαζόν!
Επίσης τα σκυλιά συνοδεύουν τη μπύρα τους με πατατάκια και λοιπά ορεκτικά και δεν πετάνε τις συσκευασίες στους κάδους!Τα σκυλιά τρώνε γύρο, πίνουν σοκολατούχο γάλα και όλα αυτά τα συνοδεύουν με εμφιαλωμένο νερό! Για αυτό και πρέπει να απαγορεύεται η παραμονή τους στα πεντακάθαρα πάντα πάρκα του Δήμου Εύοσμου!


Τα καταραμένα σκυλιά δεν έχουν μάθει ακόμη τη χρήση της χάρτινης σακούλας και επιμένουν πεισματικά να χρησιμοποιούν τις πλαστικές, τις οποίες πετάνε όπου βρουν μαζί με τα σκουπίδια τους!


Τα σκυλιά πετάνε στα πάρκα τα άδεια πακέτα από τα τσιγάρα τους, ως γνήσιοι θεριακλήδες!


Και πιο κάτω υπάρχει μια πινακίδα που παραδόξως αναγράφει κάτι πολύ σωστό (δεν την έβαλε ο δήμος όμως αλλά οι κάτοικοι!). Ναι οφείλουμε όλοι οι φιλόζωοι να μαζεύουμε τα περιττώματα των ζώων μας στη βόλτα. Μια μικρή επισήμανση-παρατήρηση όμως πρέπει να κάνω. Στο χώμα τα περιττώματα των ζώων αποσυντίθενται, τα σκουπίδια όμως που κάποιοι κύριοι φρόντισαν να πετάξουν στην περιοχή και κάποιοι άλλοι δε φρόντισαν να μαζέψουν θα μείνουν εκεί για καιρό ακόμη!


Ακριβώς δίπλα δεν βλέπεις περιττώματα αλλά παντού ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!Ξέρω... Για όλα φταίει ο σκύλος! Και κοίτα να δεις που έχω αρχίσει να νοσταλγώ το Kέντρο! Τουλάχιστον εκεί δεν τοποθετούν στα πάρκα γελοίες πινακίδες, και δεν μου επιτίθενται οι παππούδες όταν βγάζω τα σκυλιά μου βόλτα κοντά στο Λευκό Πύργο. Λέτε να γυρίσω;