Για κάποιους η ζωή είναι μια λέξη χωρίς κανένα νόημα και έτσι δεν τη σέβονται... Επίσης κάποιοι άνθρωποι αγνοούν για διάφορούς λόγους πως και οι ίδιοι είναι πλάσματα που οφείλουν να συμβιώνουν με τα υπόλοιπα, και ο συναισθηματικός τους κόσμος είναι φτωχός έως ανύπαρκτος.
Είναι τέρατα γεμάτα κακία ή ρομπότ- μηχανές μεταμορφομένα σε ανθρώπους; Νιώθουν μίσος ή είναι απλώς κενοί; Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ξέρω!
Διαβάστε τα παρακάτω...

"ΒΟΗΘΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΆΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!!!!!!!!! :-((((( ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ! ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ, ΑΠ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ!!!!!!!! ΤΑ 3 ΑΠ ΤΑ 8 ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΕΞΩΩΩ...ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΓΡΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ!!! ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ....ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΩ ΕΚΕΙ!!!!!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ...!!!!!!!
ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ, ΚΑΠΟΙΟΝ, ΚΑΤΙ...ΚΑΝΕΙΣ!!!!!! ΨΑΧΝΩ ΛΥΣΕΙΣ....ΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ?????????? ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6936862466 ΜΑΡΙΑΝΝΑ
Τοποθεσία: ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΗ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ"

Υιοθετήστε κάποιο από εκείνα που επέζησαν!
Ας τους δώσουμε μια ζεστή αγκαλιά και μια ευκαιρία στη ζωή!
Οι επιζήσαντες!