Για τους εθισμένους στα σκουπίδια της Microsoft σε λίγο θα κυκλοφορήσει και κινητό τηλέφωνο με Windows! Είναι που ξέρουν πως δεν μπορείτε να αποχωρηστείτε τον υπολογιστή σας, που χάρη στα σκουπίδια τους κολλάει μονίμως, αγαπάτε τις καθυστερύσεις και τις επαναλαμβανόμενες επανεκινήσεις και τώρα είπαν να σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσετε και ένα κινητό τηλέφωνο μέ όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα!
Ένα τέτοιο κινητό τηλέφωνο θα κάνει τον Έλληνα που έχει μετατρέψει το κινητό σε σκουλαρίκι να απεξαρτηθεί πιο εύκολα από αυτό, μια και οι Έλληνες δεν φημίζονται για την υπομονή τους, ειδικά όταν προσπαθούν να στείλουν sms στην γκόμενα και κάποιος τους εμποδίζει! Εν μέρη μπορούμε να πούμε πως η Microsoft επιτελεί κοινωνικό έργο, αφού θα οδηγήσει τον Έλληνα σε απεξάρτηση από το κινητό του! Οι κάδοι θα γεμίσουν με σπασμένα κινητα τηλέφωνα.
Τώρα μη με ρωτήσετε τα αυτονόητα! Ο Έλληνας δεν έχει καταλάβει πως τα Windows που τρέχουν στον υπολογιστή του είναι σκουπίδια, επειδή δεν έχει με τον υπολογιστή την ίδια σχέση λατρείας που έχει με το κινητό του τηλέφωνό. "Τι είναι αυτό εκεί;;; Παράθυρο; Μα δε φυσάει ρε παιδιά! Πως είναι ανοιχτό;" . Κάπως έτσι είναι οι Ελληναράδες!