"Φίλη του Σωματείου μας που έφτασε χτες στα Φιλιατρά με σκοπό να παραθερίσει 3 μέρες με την κόρη της, αντίκρισε ένα αποτρόπαιο θέαμα κάνοντας την πρώτη βόλτα στο χωριό. Σκυλιά γύρω από την κεντρική πλατεία (μέτρησε 3, αλλά ίσως υπήρχαν κι άλλα απ' ό,τι της είπαν) σφάδαζαν από τους πόνους παλεύοντας να κρατηθούν στην ζωή. Η κυρία με την κόρη της, η οποία έπαθε σοκ, προσπαθούσαν μάταια να βρουν ατροπίνες και κάποιον να βοηθήσει. Παρέες έπιναν ουζάκι δίπλα στα σκυλιά που ψυχορραγούσαν με τρομερή απάθεια και αδιαφορία. Λέγοντας μάλιστα, «Πώς κάνεις έτσι;! Σκυλιά είναι. Αν τα θες, πάρτα σπίτι σου». Ξένοι τουρίστες κοιτούσαν με απορία και κούναγαν το κεφάλι τους με απογοήτευση. Βρέθηκε τυχαία μία ατροπίνη, η οποία και έσωσε τον ένα σκυλάκο. (Μόλις μάθαμε ότι δεν τα κατάφερε ούτε αυτό). Επίσης έχασε την ζωή του και το ιδιόκτητο σκυλί ενός ξενοδόχου. Πρόσφατα, είχαν δηλητηριαστεί πολλές γάτες. Νεότερα δεν υπάρχουν, η κυρία με το παιδί της και την παρέα της, έφυγαν από τα Φιλιατρά σήμερα το πρωί. Φυσικά δεν θα ανεχόντουσαν να αφήσουν τα χρήματά τους σε ένα τόσο άπονο μέρος.

Να σημειωθεί ότι τηλεφώνησαν σε κτηνίατρο της Κυπαρισσίας, ο οποίος το μόνο που είπε είναι «ότι δεν κάνει διαγνώσεις από το τηλέφωνο» όταν του ζητήθηκαν συμβουλές.

Παρακαλούμε όσοι μπορείτε τηλεφωνήστε και διαμαρτυρηθείτε:
ΑΛΚΗΣ Π. ΞΥΓΚΑΣ - ΔΗΜΑΡΧΟΣ 2761360023
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 2761360032
ΣΤΑΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 2761360024
d.filiatron@kep.gov.gr

εδω μπορειτε να στειλετε τις καταγγελιες
http://www.filiatra.gov.gr/Default.aspx?tabid=252

εδω ειναι το προσωπικο μειλ του δημαρχου
http://www.filiatra.gov.gr/Default.aspx?tabid=253

εδω μπορειτε να στειλετε την καταγγελια στην τοπ. αυτοδιοικηση μεσσηνιας http://www.na-messinias.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=36

Fax 2761032189 "

ZΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ