Το Πτηνό έλαβε το παρακάτω μήνυμα ...

"Εδώ και μερικές ημέρες τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Τορώνης Χαλκιδικής, ενημέρωσαν το σύλλογό μας και τον σύλλογο Η ΑΓΑΠΗ από την Πυλαία Θεσσαλονίκης, οτι στο χωριό τους ο Δήμος έρριξε φόλες και το ανακοίνωσαν και από το μεγάφωνο.
Ανάμεσα στα σκυλάκια που δολοφονήθηκαν υπήρχαν και αγαπημένα δικά τους σκυλάκια, πράγμα που δεν μπορούν να ξεπεράσουν
Σε ερώτησή μου αν όντως το ανακοίνωσαν από το μεγάφωνο, τα παιδιά το επιβεβαίωσαν.
Αποφάσισαν να γράψουν μια επιστολή στον Δήμαρχο και να του την στείλουν.
Είναι ελπιδοφόρο οτι παιδιά μικρά σέβονται την ζωή και των άλλων όντων του πλανήτη , ενώ εμείς οι μεγάλοι δολοφονούμε, σκοτώνουμε , κακοποιούμε κάθε άλλη έμβια ζωή ,διαφορετική από τους ανθρώπους.

Σας παραθέτω την επιστολή που μου έστειλαν και όπως μου είπαν υπογεγραμμένη την έστειλαν στον Δήμαρχο.

Φιλικά,
Νατάσα Μπομπολάκη

Ακολουθεί η επιστολή που έστειλαν οι μαθητές του δημοτικού σχολείου Τορώνης στο Δήμαρχο.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ
Κυριε Δημαρχε,
Είμαστε μια παρέα από παιδιά από την Τορώνη Χαλκιδικής και νοιαζόμαστε για τον τόπο μας!!! Σχεδόν κάθε μέρα και στο χωριό μας αλλά και σε όλο τον δήμο πεθαίνουν με βασανιστικό τρόπο σκυλιά και γάτες και άλλα ζωάκια από ΦΟΛΕΣ.

Αυτό είναι ανήκουστο ότι στην εποχή μας υπάρχει τέτοια βαρβαρότητα και βια!!!Αν ,όπως ισχυρίζεστε δεν διαπράττει αυτό το έγκλημα ο δήμος!!! ,τότε το καθήκον σας είναι να κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να πιάσατε αυτούς τους απολίτιστους και βάρβαρους εγκληματίες!!! Ελπίζουμε σαν νέα γενιά να δούμε επιτέλους μια βελτίωση σημαντική και όχι ημίμετρα και υποσχέσεις σε αυτόν τον τομέα και και ευχόμαστε μετά από όλα αυτά, τα ζώα να έχουν μια αξιοπρεπή και περήφανη ζωή, όπως δικαιούνται και να μην είναι υποτιμημένα από εμάς τους
ανθρώπους , όπως ΤΩΡΑ!!!!

Δεν έχουν φωνή για να μιλήσουν γι αυτό μόνο εμείς οι άνθρωποι πρέπει να τα βοηθήσουμε.


Τα παιδιά του σχολείου

Τορώνης Χαλκιδικής