“Λόγω μεγάλης ανάγκης πωλείται νεφρό σε καλή τιμή”. Αυτά τα λόγια άκουσε η τηλεφωνήτρια της εφημερίδας "Πρωινός Λόγος" και δεν πίστευε στα αυτιά της. Πάγωσε.

Η γυναίκα όμως που ήταν στην άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ήταν αποφασισμένη. Δεν είχε άλλη επιλογή.

Η 52χρονη γυναίκα απο χωριό των Ιωαννίνων, προσπάθησε να γλιτώσει τα δύο της παιδιά από τη φυλακή λόγω χρεών και έτσι διάλεξε αυτόν τον τρόπο.

"Πείτε μου σας παρακαλώ, πόσο κοστίζει μια μικρή αγγελία, είναι μόνο δυο γραμμές. Να γίνει όμως με ζωηρά γράμματα για να διαβάζεται εύκολα. Έχω άμεση ανάγκη, πρέπει να βρω το γρηγορότερο μια λύση…», είπε με τρεμάμενη φωνή η γυναίκα.

Η αγροτική οικογένεια, πάντα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Τώρα όμως είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αφού είχαν δανειστεί για να τα επενδύσουν σε μια επιχείρηση η οποία όμως, έπεσε έξω.

Τα χρέη τους έπνιξαν και η απελπισμένη μάνα χωρίς να πει τίποτα ούτε στον άντρα της ούτε στα παιδιά της, αποφάσισε να δώσει τη λύση, πουλώντας το νεφρό της!

Η αγγελία βέβαια, δεν δημοσιεύθηκε διότι το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων απαγορεύεται στην Ελλάδα, αλλά πληροφορήθηκε το Πανελλήνιο για ένα ακόμα ανθρώπινο δράμα.

http://www.newskosmos.com/