Αρχικά ήταν το σκυλί από τον Ασπρόπυργο που στη Θεσσαλονίκη βαφτίστηκε Μανώλης. Αυτό εδώ πάλι τι τύχη θα έχει; Θα ανταποκριθεί κάποιος από τους νότιους για τη σωτηρία του ή θα πρέπει κάποια ομάδα σωτηρίας να τον κάνει κι αυτόν Θεσσαλονικιό; Όπως και να έχει, ελπίζω να γίνει κάτι γιατί και αυτό το ζωντανό μόνο με σκυλί δεν μοιάζει από τις κακουχίες!


Διάβασα λοιπόν τα ακόλουθα:

"ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!ΕΧΕΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΑ, ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΙΘΜΟ 86..(ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟ).ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΜΗ ΟΨΗ..ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΝ.......ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΠΕΙΡΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ !!ΒΟΗΘΕΙΑ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ??? ΤΗΛ. Κ. ΠΗΓΗ 69819 49502"Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω πέρα από το να το δημοσιεύσω. Με χωρίζουν 500 χιλιόμετρα από το σκυλί!

Υ.Γ: Βάσω αν μπορείς κάνε κάτι! Κάποιοι άλλοι δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα και ας είναι στην περιοχή τους! Αν δεν το βοηθήσεις είναι καταδικασμένο να πεθάνει. Και ο Μανώλης θα πέθαινε αν δεν τον έπαιρνες εσύ. Αυτό πιστεύω και ας πάνε να με βγάλουν τρελή...

Διαβάστε ακόμη:
http://trupokarudos.blogspot.com/2010/07/blog-post_12.html