Η ιστορία της Μάγιας μέρος 1ο...

Η Μάγια είναι καθαρόαιμο χάσκυ (αξίζει προσοχής το διαφορετικό χρώμα των ματιών), όπως θα σου επιβεβαιώσει και ο κτηνίατρος μας.
Τη βρήκαμε εγκαταλελειμμένη, από κάποιους ιδιοκτήτες με προφανές... "υψηλό αίσθημα ευθύνης", την Παρασκευή, 25-6-10, να περιφέρεται απελπισμένη στο πάρκιν του Γκραν Μασούτη, Σταυρούπολης. Ο τρόπος που μας κοιτούσε και η φιλικότατη διάθεσή της, μας ώθησε να δρομολογήσουμε τη λύτρωση της. Φιλοξενείται λοιπόν από τότε στο παραπάνω ιατρείο, και απολαμβάνει μιας πλήρους φροντίδας από τον εξαίρετο επιστήμονα και ΑΝΘΡΩΠΟ κύριο Μηνά. Ο ίδιος θα σε διαβεβαιώσει τόσο για την αυθεντικότητα της ράτσας της όσο και για την αρίστη κατάσταση της υγείας της και τους εμβολιασμούς στους οποίους την υπέβαλλε, καθώς και για όποιο άλλο θέμα την αφορά. Είναι ιδιαίτερα φιλική και εξοικειωμένη στο ανθρώπινο περιβάλλον. Επίσης, σωστά εκπαιδευμένη στο θέμα των σωματικών αναγκών της. Εξάλλου, όπως και με όλα τα χάσκυ, είναι...φειδωλή στα γαβγίσματα και συνεπώς δεν θα σου δημιουργεί πρόβλημα με τους γείτονές σου. Κοντολογίς: κυρία με τα όλα της!
Παρεμπιπτόντως, έχει και εμφυτευμένο τσιπ, πλην όμως αυτό δεν βοήθησε να βρεθούν οι ασυνείδητοι πρώην ιδιοκτήτες της. Ίσως είναι γραφτό της να αρχίσει κοντά σου μια νέα ζωή, ανταμείβοντας την ανιδιοτελή αγάπη σου με την πίστη, την αφοσίωση και την τρυφερότητα της. Πίστεψέ με, θα νοιώσεις γαλήνη και περηφάνια.
Αν ρωτάς γιατί δεν την υιοθετούμε, είναι επειδή ήδη διαθέτουμε μια γατούλα στο σπίτι, η οποία δεν διακρίνεται για την...κοινωνικότητα της έναντι άλλων ζώων.
Στη διάθεσή σου για κάθε πληροφορία. Καλό θα ήταν πάντως, αν το αποφασίσεις, να δράσεις γρήγορα, μια που η περαιτέρω φιλοξενία της από τον γιατρό είναι πλέον αδύνατη, αφού το ζώο δεν αντέχει άλλο τον-αναγκαστικό-εγκλεισμό στο κλουβί του ιατρείου.
Σε ευχαριστούμε!


Αριθμός ηλεκτρονικής ταυτότητας: 939000010050257Η ιστορία της Μάγιας μέρος 2ο...

Παρακαλώ...είναι κρίμα να ταλαιπωρείται έτσι...
ο ιδιοκτήτης της δεν την είχε δηλώσει στη βάση δεδομένων ενώ έχει τσιπ...την πήρε ένας "κύριος" αλλά υποστηρίζει ότι έπαθε αλλεργική δερματίτιδα και δεν μπορεί να την κρατήσει. Παρακαλώ ας την υιοθετήσει κάποιος... ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ! Κατά προτίμηση από Θεσσαλονίκη. Είναι μόλις 7 μηνών...

Λοιπόν τι λέτε; Θα δώσετε στη Μάγια μια ευκαιρία;

Επικοινωνία:

InMeus(http://inmeus.blogspot.com/)
inmeus@gmail.com
ή στο skype: vasia.astrafti