Η αρχή...

Η πριγκίπισσα Πούκι μεταμορφώθηκε. Παλια ήταν μια γατούλα που τη λέγαν Βούλα Στραβούλα και την είχαν βρει καλοί άνθρωποι με σπασμένο σαγονακι. Όταν διορθώθηκε αυτό εκείνη έκανε τη ζαβολιά να πέσει από το μπαλκόνι και επειδή ήταν η ώρα της να τιμωρηθεί από τις πολλές ζαβολίτσες, έπαθε παράλυση των κάτω άκρων. Οι άνθρωποι που τη φιλοξενούν κάνουν ότι είναι δυνατόν αλλά χτες έγινε ένα άλλο πράγμα, γύρω της ξαφνικά άρχισαν να φυτρώνουν λουλούδια τα ματάκια της φωτίστικαν και μια φυσιοθεραπεύτρια εμφανίστηκε από το πουθενά. Η καλή φυσιοθεραπεύτρια έδειξε στους ανθρώπους και σε μας τι πρέπει να κάνουμε με τα ποδαράκια της έτσι ώστε να ανακτήσει ότι μπορεί, γιατί ένας κακός οιωνός μίλησε για αγκύλωση στα πατουσάκια και για πολύ δουλεία με τη πριγκιπισούλα. Οι ζαβολιές πληρώνονται αλλά ευτυχώς υπάρχουν και καλοί άγγελοι. Η δε πριγκίπισσα
πήρε τα πάνω της, συνεργάστηκε σαν κυρία στις μαλάξεις και άρχισε να καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος από το να κάθεται σαν καλή μαθητριούλα να της κάνουν μασάζ όσο πιο συχνά γίνεται και να πηγαίνει βόλτες με νοητό ποδήλατο καθημερινά για να φτιάξει μύες. Οι άνθρωποι που τη φιλοξενούν προσωρινά μας ζήτησαν να της βρούμε σπιτάκι φιλοξενίας και το ψάχνουμε, αλλά εκείνη η ζαβολιάρα μας είπε δημόσια ότι "όχι δεν πάει θέλει λέει παλάτι κανονικό και με τα όλα της θέλει αληθινό μπαμπά η μαμά αλλιώς δε το κουνάει ρούπι!". Είναι 6 μηνων εμβολιασμένη αποπαρασιτωμένη και σύντομα και στειρωμένη, δηλαδή γατούλα με τα όλα της, γιατί να μην το έχει κι αυτή, ένα παλατάκι της προκοπής; Της αξίζει, τρέξτε.


Η κατάληξη...


Παρά την αισιόδοξη παραπάνω ιστορία ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΚΙ, ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΣΤΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ.
Αυτά είπαν, αυτά σας γράφω... ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ "ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ" ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ;


Tηλεφωνήστε στη ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης
6979780445 (2-4μμ)