Το σκυλάκι της φωτογραφίας είναι κανίς αρσενικό, 6 χρονών, 9 κιλά και ονομάζεται Ρούντι. Είναι ένα όμορφο σκυλάκι, ήρεμο,παιχνιδιάρικο που έχει μάθει να ζει σε σπίτι.

Οι οικογένεια που το έχει δεν είχε υπολογίσει ότι παίρνοντας ένα σκυλάκι θα το έχουνε (αν όλα πάνε καλά)πολλά πολλά χρόνια και θα πρέπει να το αγαπάνε και να το φροντίζουν.Έτσι λοιπόν οι συνθήκες άλλαξαν σ' αυτή την οικογένεια και μαζί τους άλλαξε και η αγάπη τους προς τα ζώα.Ήρθε ένα παιδάκι να την συμπληρώσεις.....Μοναδικό ενδιαφέρον σ'αυτη την οικογένεια έγινε το παιδάκι τους και το σκυλί όλοι(μέσα γιαγιάδες,παππούδες κτλ)το βλέπουν σαν απειλή για το παιδί.Ξεκίνησαν να δένουν το σκυλί στο καλοριφέρ όλη μέρα γιατί το παιδί ήταν στην στράτα......Τώρα δεν αντέχουν ούτε αυτό....θέλουν να φύγει από το σπίτι.


Εμάς μας πληροφόρησε μια κοπέλα από το περιβάλλον τους για το τι είχαν σκοπό να κάνουν-κάπου θα το άφηναν μόνο και απροστάτευτο-έτσι πήγαμε,το φωτογραφίσαμε και ελπίζουμε ότι κάποιος άγιος άνθρωπος θα το υιοθετήσει και θα το αγαπήσει όπως αυτοί δεν μπόρεσαν.


Αν ενδιαφέρεστε για τον καλό μας φίλο επικοινωνήστε στο 6984727488