Η πρώτη ετήσια αθλητική συνάντηση θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης «Δευκαλίων» πραγματοποιείται στις 16 Ιουνίου 2010 στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, ώρα έναρξης 5.30μ.μ.

«Ελάτε να αγωνιστούμε ενάντια στις εξαρτήσεις» είναι το σημείο αναφοράς γύρω από το οποίο ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται όλα τα προγράμματα και φορείς απεξάρτησης της Θεσσαλονίκης μαζί με το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Διαιτητών.
Στις 16 Ιουνίου λοιπόν, τα τρία προγράμματα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης: το Τμήμα Αποκατάστασης Εξαρτημένων ΨΝΘ «Ιανός», το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «Αργώ» και το Ανοιχτό Κέντρο Αποκατάστασης από αλκοόλ και τυχερά παιχνίδια «Μέθεξις» συμπράττουν με τον ΟΚΑΝΑ, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας ΑΠΘ, την Γ΄ Πανεπιστημιακή Κλινική ΑΠΘ-Υπηρεσία εξαρτήσεων, το ΚΕΘΕΑ – Θεραπευτικό Πρόγραμμα «Ιθάκη» για έναν κοινό σκοπό και δίνουν το παρόν με το δικό τους αγώνα.


Η είσοδος είναι ελεύθερη

Συμμετέχει το μουσικό συγκρότημα «Emigre»

Η πρώτη ετήσια αθλητική συνάντηση θεραπευτικών προγραμμάτων απεξάρτησης «Δευκαλίων» πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.