Μεγάλωσε
Φτάνει πια μετην ασυδοσία των Ραδιοφώνων της Χαλκίδας! Και η "κουτση Μαρία" πιάνει ένα μικρόφωνο και ζητα να αποστείλετε SMS σε 5 ψήφια νουμερα ΧΩΡΙΣ κανεις να αναφερει χρεώσεις!

SMS για να ζητάτε τραγουδι
SMS για να μας πειτε τι φαγετε χθες
SMS για να μας πειτε που θα πατε για μπανιο
SMS για να κερδίσετε προσκλησεις
SMS για για για...


ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ τι λεει ο ΝΟΜΟΣ;
Το ΕΣΡ έχει ήδη αποστείλει υπόδειξη (2/13-4-10) σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς στην οποία επισημαίνεται ότι οι «αναφορές στη χρήση των υπηρεσιών τηλεπικοινωνιακών μέσων πρόσθετης χρέωσης (sms)» πρέπει να συνοδεύονται με απεικόνιση ή ανακοίνωση αντιστοίχως είτε της τιμής χρέωσης ανά λεπτό της ώρας είτε του συνολικού κόστους χρήσης.

Κι αυτό διότι η Ανεξάρτητη Αρχή έχει διαπιστώσει ότι τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα σε εκπομπές ενημερωτικές ή ψυχαγωγικές αλλά και σε δελτία ειδήσεων προτείνουν στους τηλεθεατές να κάνουν συχνά χρήση sms για να συμμετάσχουν σε κληρώσεις ή να επικοινωνήσουν ή να ψηφίσουν για κάτι χωρίς να γνωστοποιήσουν το κόστος αυτής της χρήσης.

ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ έρχονται και στη ΧΑΛΚΙΔΑ με μονο μια καταγγελία!!!! Αρκει ενα ηχογραφημενο απόσποασμα εκπομπής

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

Στο halkida.tv εφτασε επώνυμη καταγγελία απο γονεα που το παιδι του επεσε ΘΥΜΑ εξαπατησης με SMS αφου οπως τονισε ο μικρος και ειναι ηλιου φαεινότερο κανεις δεν αναφερει ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Ταυτόχρονα δεκάδες καταγγελίες ως προς τις παράνομες χρεώσεις SMS μηνυμάτων από αριθμούς 54ΧΧΧ έχει λάβει η ΕΚΠΟΙΖΩ ενω έχουν ηδη επιβληθεί πρόστιμα σε Ραδιοφωνικους και τηλεοπτικους σταθμους!http://www.halkida.tv/article/1866