Μαθαίνουμε οτι οι προκλήσεις σε βάρος των μισθωτών και των εργαζομένων απο τα λαμόγια τους υπαλλήλους της Βουλής συνεχίζονται... Αφού λοιπόν αυτοι οι εκλεκτοί των εκλεκτών κατάφεραν να διατηρήσουν τον 15ο και 16ο μισθό τους την ώρα που εργαζόμενοι και συνταξιούχοι είδαν το 13ο και 14ο μισθό τους να εξανεμίζεται... Αφού λοιπόν εν μέσω οικονομικής κρίσης εγκρίθηκε δαπάνη 5 000 ευρώ σε κάθε Βουλευτή για αγορά εξοπλισμού γραφείου... Τώρα αποφάσισαν να βάλουν και το κερασάκι στην τούρτα. Όπως πληροφορηθήκαμε απο ανθρώπους μέσα στο Κοινοβούλιο αποφασίστηκε η αλλαγή όλων των τηλεοράσεων που βρίσκονται στα γραφεία της Βουλής με τηλεοράσεις νέα τεχνολογίας τύπου Plasma ή LCD!!! Οι άνθρωποι ζούν στο δικό τους κόσμο και πολύ καλά είπε χθες το MEGA οτι ο πρόεδρος της Βουλής έχει μεταβληθεί σε συνδιακλιστικό εκπρόσωπο Βουλευτών και εργαζομένων φροντίζοντας να τους προστατέψει απο την οικονομική κρίση. Να δείτε οτι δεν θα αργήσει ο καιρός που ο αγανακτισμένος κόσμος θα μπουκάρει στη Βουλή και θα πάρει την κατάσταση στα χέρια του με αυτές τις προκλητικές κινήσεις που κάνουν!!!


http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: Αγαπητοί μου συνάδελφοι Άνεργοι Δημοσιογράφοι (από το blog τους πήρα την είδηση), δεν τα είπαμε αυτά; Μα γιατί επιμένετε να είστε τόσο μα τόσο κακά παιδιά; Αφού σας το είπα, σας το 'γραψα, σας το φώναξα! Τι περιμένετε να βγω με τη ντουντούκα; ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ! Εδώ ρε παιδιά δεν τους αγγίζει ο νόμος, οι LCD και οι Plasma μας πείραξαν; Αυτά θα έπρεπε να τα θεωρείτε δεδομένα! Μην τους στερείτε όσα δικαιωματικά τους ανήκουν! Είναι οι 300 άρχοντες της χώρας και θα μας γαμάνε όσο γουστάρουν, και από πίσω , και από μπρος, και πλαγίως και χιαστί άμα λάχει!
Λοιπόν, επειδή ζήλεψα και θέλω να νιώσω και εγώ για λίγο βουλευτής, εκεί αριστερά έχει ένα κουμπαρά... Ρίξτε κάτι να πάρω και εγώ μια Plasma, να αισθανθώ και εγώ λίγο από το μεγαλείο του βουλευτή, γιατί αλλιώς δεν το βλέπω...