Για οχτώ μήνες οι ασθενείς του Νοσοκομείου, του Ψυχιατρείου και του ΠΙΚΠΑ στη Λέρο δεν τρώνε κρέας επειδή δεν έχει πληρωθεί ο προμηθευτής τροφίμων, το χρέος του οποίου έχει φτάσει τις 250.000 ευρώ.
Όπως καταγγέλλει ο προμηθευτής τροφίμων των νοσηλευτικών ιδρυμάτων του νησιού Γιώργος Ντόκος, δεν του έχουν καταβληθεί τα χρήματα από τα προϊόντα με τα οποία έχει προμηθεύσει τα ιδρύματα, με αποτέλεσμα οι νοσηλευόμενοι τρέφονται κυρίως με ρύζι, μακαρόνια και κατεψυγμένες γαλέτες, καθώς οι περισσότεροι εκ των εμπόρων, που συνεργάζονται με το Κρατικό Θεραπευτήριο, έχουν σταματήσει τις προμήθειες, λόγω των οφειλών.
Όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι, το Κρατικό Θεραπευτήριο έχει μείνει χωρίς διοικητή και έτσι δεν μπορούν να μπουν οι απαραίτητες υπογραφές και να πληρωθούν οι προμηθευτές, ενώ τα χρήματα υπάρχουν.

http://www.newskosmos.com/

Τρυποκάρυδος: Την ώρα που αυτοί οι άνθρωποι πεθαίνουν της πείνας, επειδή κάποιοι τους θεωρούν παιδιά κατώτερου Θεού, για τον καθένα από τους "κυρίους" και οι "κυρίες" που κάθονται στα έδρανα της βουλής εγκρίνονται κονδύλια ύψους 5000 ευρώ για την αγορά εξοπλισμού γραφείου, και όλες οι τηλεοράσεις της βουλής αντικαθιστώνται από νέες plasma και lcd (http://trupokarudos.blogspot.com/2010/05/plasma-lcd.html) ...
Μήπως κάποιος να στείλει μερικά χρήματα για να φάνε και αυτοί οι άνθρωποι ένα πιάτο φαΐ της προκοπής; Αλλά είπαμε! Οι 300 θέλουν να ξοδεύονται χρήματα μονάχα για να παίρνει αέρα ο κώλος τους!
Χρειάζεται να πω περισσότερα;