Είναι απολύτως απαράδεκτο και προσβλητικό ένας υποψήφιος πρωθυπουργός. βουλευτής δήμαρχος ή κάτι σχετικό να μην γνωρίζει την πραγματική κατάσταση και τα προβλήματα της θέσης και των υποχρεώσεων που θέλει να αναλάβει.Είναι ακόμη πιο απαράδεκτο αισχρό θα έλεγα να υπόσχεται στην βάση της άγνοιας του. Πρόκειται για κοροϊδία σε βάρος του Ελληνικού λαού. Πρόκειται ουσιαστικά για έγκλημα καθοσιώσεως σε βάρος της ίδιας της Δημοκρατίας. Ένα εγκλημα που οδηγεί τον Ελληνικό Λαό σε εξέγερση και συνθήματα απαξιωτικά για το πολίτευμα και την βουλή. (Πχ Το να καεί να καεί… κλπ κλπ)

Το προεκλογικό ή το πολιτικό ψέμα σήμερα γίνεται με την προσδοκία οφέλους και αποτελεί από μόνο του αδίκημα. Προκειτε για Ψευδομαρτυρία. Πρέπει να αποποινικοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό που να είναι απόλυτος αυταπόδεικτο ότι ένας υποψήφιος ή ένας πολιτικός λέει την αλήθεια όταν μίλα στο Λαό.Πρέπει να φτιαχτεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Λαού και πολιτικών. Μια σχέση στην βάση της αλήθειας και τις εμπιστοσύνης.

Η ποινή που προτείνεται για τον Ψεύτη πολιτικό θα πρέπει να είναι Ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Ας προσκληθεί ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής και όποιος άλλος σε μια επιτροπή της βουλής και ας βρούμε εάν γνώριζε την αλήθεια. Ας κάνουμε αντιπαραβολή στα όσα έλεγε ο Παπακωνσταντίνου προεκλογικά στους αγρότες στους εργαζόμενους τι έλεγε για τα 28 δις ευρώ. Τι γνωρίζαμε για το ΔΝΤ. Εάν αποδειχτεί ότι τότε κάποιος έλεγε ψέματα με σκοπό το εκλογικό όφελος να διωχθεί ως ψεύτης και να στερηθεί των πολιτικών δικαιωμάτων του. Το ίδιο να συμβεί με τον Σαμαρά, με την Ντόρα, με το Καρατζαφυρερ, και με τους Ηγέτες της αριστεράς για όσα έχουν γίνει εντός της νέας Βουλής από τις εκλογές και δώθε .

Αρκετά.

Ως εδώ.

http://papaioannou.wordpress.com