Η αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου έστειλε την ακόλουθη επιστολή στον πρόεδρο του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς...
Προσωπικά δεν περίμενα τίποτα καλύτερο από μία πολιτικό. Άλλωστε, μόλις τελειώσει τη θητεία της στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, για να γίνει μία από τους 300 που κυβερνούν την κατεστραμμένη μας χώρα θα πρέπει να κερδίσει μερικές ψήφους κι από αυτούς εκεί που βγάζουν τα ευρώ τους δολοφονώντας άτυχα ζώα! Γιατί όχι; Ποιος είπε πως υπάρχει ήθος στην πολιτική; Χαχα! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ! ΕΣΕΙΣ;

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ...

«Είναι αλήθεια ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για κάθε κλάδο της οικονομίας δεν είναι μόνο η ύφεση που δυστυχώς χαρακτηρίζει την χώρα μας. Ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο αρχίζουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια σταθεροποίησης της διεθνούς οικονομίας ενώ κεντρικοί τραπεζίτες και κυβερνήσεις εφαρμόζουν τα σχέδια εξόδου από την κρίση, αναφέρει η Αντιπρόεδρος.

Η μεγάλη λοιπόν απειλή για κάθε επιχειρηματικό κλάδο, εκτός από την οικονομική συγκυρία είναι να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγνοήσει τις τεχνολογικές εξελίξεις . Να παραβλέψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών και την ανάδυση νέων αγορών, να υποτιμήσει την σημασία της καινοτομίας και τελικώς να διολισθήσει σε ένα φαύλο κύκλο εσωστρέφειας, την ώρα που πρέπει να βγει μπροστά στην αγορά. Αυτόν τον οικονομικό κύκλο της ύφεσης και ανάκαμψης τον γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι επιχειρηματίες στη βιομηχανία της γούνας, εσείς δηλαδή. Είμαι σίγουρη, όπως διαπίστωσα στην τελευταία επίσκεψή μου στην πόλη σας, ότι ώριμοι και αποφασισμένοι θα κοιτάξετε μπροστά. Είναι απαραίτητο στο στόχο αυτό να έχετε την συμπαράσταση και τις κατάλληλες συνθήκες από την πολιτεία.

Ως Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αλλά και ως Ευρωβουλευτής είμαι διατεθειμένη να συνεργαστούμε, όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις του μέλλοντος. Με τη συμβολή όλων των εμπλεκόμενων φορέων και συλλογική προσπάθεια μπορούμε να τα καταφέρουμε και η δουλεία των ελλήνων δημιουργών να μπει στην παγκόσμια πρωτοπορία».

Η Κα Κράτσα συγχαίρει τέλος τον Σύνδεσμο για το νέο εκθετήριο υπογραμμίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς, οι καινούργιες αυτές αρχές είναι τόσο ελπιδοφόρες και ηρωικές»ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!