"Πριν από λίγα χρόνια,κατά την διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων στην OLYMPIC CATERING που είχε πουληθεί στον Όμιλο του EVEREST, οι ''μαγκες΄΄του ΠΑΜΕ, έκαναν αποκλεισμό του χώρου και δεν άφηναν τους εργαζόμενους να μπουν μέσα.
Είχαν φτάσει στο σημείο να χτυπήσουν γυναίκες 40-50 χρονών που ήθελαν να μπουν για δουλειά.Επίσης τις έβριζαν με ακατονόμαστες εκφράσεις και μάλιστα μια εργαζόμενη από χτύπημα των ΠΑΜΕτζίδων είχε πέσει και είχε σπάσει το χέρι της.
Οι ίδιοι μάγκες του ΠΑΜΕ,όταν πήγαιναν στο MALL στο Μαρούσι,έκαναν και καλά αποκλεισμό από τις οκτώμισι το πρωί έως τις εννέα.Πράξη χωρίς ουσία,αφού τα καταστήματα άνοιγαν στις 9.
Στις 9 ακριβώς οι ''μάγκες'' του ΠΑΜΕ εξαφανιζόντουσαν,διότι αυτή ήταν η συμφωνία που είχαν κάνει με τον επιχειρηματία που έχει συμφέροντα από το MALL. (Πρόσφατα μας απασχόλησε η θητεία του ανιψιού του...)
Επίσης ο εν λόγω επιχειρηματίας τους είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που δεν σεβαστούν την συμφωνία που είχαν κάνει και δεν αποχωρούσαν στις 9 που ανοίγουν τα μαγαζιά,δεν θα φώναζε την αστυνομία,αλλά τους ανθρώπους του,που θα έλυναν το θέμα με το δικό τους τρόπο.
Που να πατήσουν οι ''μάγκες΄΄ στη Βουλή που γράφετε?"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣhttp://troktiko.blogspot.com/


ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ : Χαίρομαι που ξετυλίγεται το τόσο πλούσιο "αγωνιστικό" τους παρελθόν... Όμοιο με το παρόν και το μέλλον άλλωστε!