Οι 300 ευθύνονται για τη καταστροφή της Ελλάδα, για αυτό ζούμε σε ένα σύγχρονο μεσαίωνα στον 21ο αιώνα. Ανεργία, φτώχεια και δυστυχία και βγαίνουν κάτι Γερμανοί, που ανάθεμα αν έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην Ελλάδα, και λένε πως παίρνει ο Έλληνας σύνταξη τρία χιλιάρικα.

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε επειδή οι πολιτικοί έχουν μακριές τσέπες, φάγανε όλες τις οικονομίες του κράτους. Δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι που τους αρέσει η μεγάλη ζωή, να περνάνε καλά τρώγοντας κρατικό χρήμα, το χρήμα του λαού δηλαδή, να φτιάχνουν παράνομα βίλες και να αγοράζουν κότερα, να στέλνουν το χρήμα έξω σε άλλα κράτη για να έχουν αποθέματα να τα γλεντάνε αργότερα αυτοί, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και τα δισέγγονα τους και να λένε εις υγειά στα κορόιδα... Αυτό σημαίνει να είσαι πολιτικός!

Αναρωτιέμαι πως γίνεται σε άλλα κράτη να τιμωρούνται οι πολιτικοί με το παραμικρό αδίκημα, και εδώ όλοι να παραμένουν ατιμώρητοι και να μας πίνουν το αίμα. Πως γίνεται να μας τρώνε τον ιδρώτα μας, τους φόρους μας και να κάνουν οι ίδιοι μεγάλη ζωή; Δεξιώσεις, ταξίδια, εκδρομές τα πάντα με του κοσμάκη τα λεφτά.
Και μας φέρνουν τώρα το Δ.Ν.Τ
ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ