Ο Τζον Μάλκοβιτς αναρωτήθηκε γιατί ο Γιωργάκης δεν πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση " Εξομολογήσεις ενός κατά συρροή δολοφόνου", μια και είχε εκδηλώσει το (υποτιθέμενο) ενδιαφέρον του για το έργο, και γιατί δεν βρέθηκε εκεί ως όφειλε εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση. Την σποριά του την εξέφρασε επί σκηνής (δείτε το βίντεο στο 0:13).

Αγαπητέ κ. Μάλκοβιτς


Σας γέλασε ο Γιώργος! Δεν ήρθε όχι επειδή ήταν απασχολημένος με τα οικονομικά της χώρας, αλλά επειδή πολύ απλά την παράσταση σας την έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του! Δεν έχει παιδεία ο Γιώργος κύριε Μάλκοβιτς και κανένας από τους 300! Και φυσικά και δεν τον απασχολεί η οικονομία της χώρας, γιατί αν τον απασχολούσε δεν θα φτάναμε σ' αυτό το χάλι. Απλά ήθελε να σας πει "ναι ναι, με ενδιαφέρει... γιατί από συνήθεια, σας πέρασε για Έλληνα ψηφοφόρο!" Μετά κατάλαβε τη βλακεία που έκανε και δεν ήρθε. Για αυτόν ήταν ακόμη μία υπόσχεση που δεν τήρησε.
Όσο για το τι μουσική ακούει ο Παπανδρέου; Οτιδήποτε τον κάνει να χορεύει ζεϊμπέκικο

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο παρακαλώ!Κύριε Μάλκοβιτς πιστεύετε ακόμη πως ο δικός μας ο Γιωργάκης είχε δουλειές με το Δ.Ν.Τ;
Εγώ σας λέω σας δουλεύει κανονικά όπως και όλους εμάς!

Ελπίζω το γράμμα μου να έφτασε στα χέρια σας και να σας το μετέφρασε κάποιος.


Με εκτίμηση
Τρυποκάρυδος.