ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΑΙΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ΣΑΓΟΝΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΙΔΗ ΚΥΡΙΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. ΤΟ ΖΩΑΚΙ ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΕ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟ. ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΖΩΟ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΗΨΑΙΜΙΑ.
Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ.


ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ
ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΨΥΧΕΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΕΥΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ