Ένας φίλος διάβασε την προηγούμενη ανάρτηση, ότι δηλαδή κανένας δεν ξέρει πόσοι ακριβώς δουλεύουν στο Δημόσιο και με πήρε τηλέφωνο να μου πει το εξής απίστευτο:

Αστυνομικός που κατάγεται από την Άρτα, είχε αποσπασθεί πριν από πάρα πολλά χρόνια (σκεφτείτε ότι η Μελίνα πέθανε το 1994), σαν συνοδός-σωματοφύλακάς της. Η Μελίνα πέθανε και κανένας δεν τον αναζήτησε ποτέ (μέχρι φέτος) και έτσι συνέχισε για 16 χρόνια να υπηρετεί έναν ...ανύπαρκτο σκοπό!!!
Ναι, ναι, καλά καταλάβατε, ήταν σωματοφύλακας της Μελίνας Μερκούρη μέχρι φέτος!!!
Μου φάνηκε απίστευτο για να είναι αληθινό, αλλά ο φίλος μου ορκίζεται ότι έτσι είναι όπως μου το είπε. Αν κάποιος από σας που με διαβάζει, ξέρει κάτι, ας μου στείλει έστω τα αρχικά του πιστού bodyguard, που ακόμη και μετά τον θάνατο της Μελίνας συνέχισε αδιάκοπα και με αφοσίωση να την φυλάει (προφανώς την μνήμη της, τι άλλο;)!!!
Πάντως καλού-κακού, ας ψάξουν μήπως έπαιρνε και τίποτε extra οδοιπορικά, εκτός έδρας, υπερωρίες για τυχόν περιοδείες και επισκέψεις της μακαρίτισσας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, έτσι δεν είναι;
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τον αδικώ τον άνθρωπο και να μην ήθελε ο χριστιανός να "λουφάρει". Απλά, αυτή η δουλειά είναι ιδιαίτερα αγχωτική, υπεύθυνη και επίπονη και επειδή είχε πολλά στο μυαλό του, μπορεί να του διέφυγε ότι πέθανε η Μελίνα και γιαυτό συνέχισε την "υπηρεσία" του!!!

Σ' αυτή την περίπτωση, παρακαλώ τον Χρυσοχοΐδη να στείλει κάποιον εξειδικευμένο ψυχολόγο να τον προσέχει, γιατί όσο και να πεις η είδηση του θανάτου της πρέπει να του δημιούργησε μεγάλο σοκ και μπορεί να τον οδηγήσει σε κανένα "απονενοημένο διάβημα", που λεν κι οι ειδικοί.
Ξέρεις τι είναι να μαθαίνεις ξαφνικά ότι για 16 χρόνια φυλάς έναν πεθαμένο; Κεραμίδα σου 'ρχεται, όλος ο κόσμος γκρεμίζεται γύρω σου, πολύ θέλει ο άλλος να την δει αλλιώς;

http://aletri.blogspot.com/2010/04/bodyguard.html