Πήγε ο μάπας, ο τάχα μου δήθεν πρωθυπουργός στο Καστελλόριζο για να μας ανακοινώσει και επισήμως πως οι ξένοι θα ελέγχουν τα οικονομικά της χώρας.
Κάποτε ρε βαμμένε Jeffrey πριν πολλά πολλά χρόνια κάποιοι είχαν ξεσηκωθεί και είχαν κάνει μια επανάσταση και φτιάξανε αυτό εδώ το κράτος που εσύ τώρα το ξεπουλάς... Πολύ αργότερα ο ίδιος λαός είπε ένα "ΟΧΙ" και ένας δικτάτορας αναγκάστηκε να πει όχι και αυτός στις βλέψεις κάποιων ξένων.
Τώρα που το καλοσκέφτομαι το πιάσα το νόημα! Εσύ ο "εκλεγμένος" δικτάτορας (με 2 εκατομμύρια περίπου αποχή) δεν φοβάσαι να πεις ΝΑΙ στους τρίτους, στους ξένους, στους άσχετους με εμάς, αφού εμάς δεν μας νοιάζει πια και δεν λέμε πια ΟΧΙ... Είμαστε υπνωτισμένοι διαβάζοντας Espresso και Cosmospolitan, παρακολουθούμε ανελλιπώς το δελτίο του Star για να ενημερωνόμαστε για κάθε κίνηση της εθνικής πορνοστάρ με ένα φραπέ στο χέρι! Εγκεφαλικά νεκροί κάνουμε πάντα ό,τι θέλουν ΕΚΕΙΝΟΙ.
Δεν χρειάζονται κερκόπορτα για να μπούνε στη χώρα, τους έχουμε αφήσει όλες τις πόρτες ανοιχτές... Δεν πρέπει να μας χτυπάνε τα κουδούνια και μας απασχολούν άλλωστε! Ας κάνουν ό,τι θέλουν και ας μας αφήσουν στην ησυχία μας!