ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ... ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ... ΚΑΜΙΑ ΛΗΘΗ... ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί δεν προσπάθησαν απλά να συγκαλύψουν ένα λάθος τους…
Δεν επεχείρησαν έστω και κακότεχνα να μαζέψουν τις ανέξοδες προεκλογικές τους φανφάρες…
Δεν υπήρξαν απλά απατεωνίσκοι της πολιτικής που προσπάθησαν με τον ίδιο πολιτικάντικο τρόπο να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα μιας καιροσκοπικής απερισκεψίας.

Έκαναν το χειρότερο που θα μπορούσαν να κάνουν.

Φόρεσαν την κουκούλα του δήμιου και έσυραν στη γκιλοτίνα τη χώρα τη οποία ψευδώς ορκίστηκαν να υπηρετούν.

Ισχυρίζονται πως ότι έκαναν, το έκαναν για τη σωτηρία της πατρίδας...

Μιας «σωτηρίας» και μιας «πατρίδας» που την έχουν αντιληφθεί με το δικό τους τρόπο στα εκκολαπτήρια συνειδήσεων της Νέας Τάξης την οποία και προσκυνούν.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν γινόμενοι παρατηρητές της τουρκικής προκλητικής αλητείας στο Αιγαίο.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν παραβίασαν το Σύνταγμα και κάθε έννοια νομιμότητας προκειμένου να νομιμοποιήσουν τον εκμπασταρδισμό της ελληνικής κοινωνίας.

Για τη «σωτηρία» της μόχθησαν όταν βίασαν στην προκρούστεια κλίνη τους μισθούς, τα μεροκάματα, τις συντάξεις και τις αιματοβαμμένες κοινωνικές παροχές.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν για δεκαετίες ολόκληρες αποσυνέθεταν την παραγωγική βάση της χώρας.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν εξασφάλιζαν καθεστώς ασύδοτης ατιμωρησίας και λήθης στους πλιατσικολόγους του ιδρώτα αυτού του λαού.

Για τη «σωτηρία» της πατρίδας μόχθησαν όταν επιστράτευσαν την παρουσία ακόμα και του «αδελφόθεου» στα πολυδάπανα και αμφιλεγόμενου περιεχομένου ταξίδια του πρωθυπουργεύοντος γυρολόγου.

Για τη «σωτηρία» αυτής της πατρίδας έφθασαν να παραδώσουν και τα κλειδιά της εθνικής της κυριαρχίας στους νταβατζήδες της υφηλίου, οι νταβατζήδες της ελπίδας αυτού του λαού.

Άνοιξαν της πύλες της κολάσεως και αυτή η κόλαση πρέπει να τους καταπιεί με τρόπο παραδειγματικό για τις επόμενες γενιές των όποιων επίδοξων πολιτικών επίορκων και απατεώνων.

Δεν υπάρχουν σωσμένες πατρίδες όταν ο λαός τους καταδικάζεται στη μιζέρια, στην εξαθλίωση, στον όλεθρο και την καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σωσμένες πατρίδες όταν ο λαός τους δεν είναι περήφανος νοικοκύρης στον τόπο του.

Δεν υπάρχουν σωσμένες πατρίδες όταν τα σύνορά τους μετατρέπονται συνειδητά σε μπουρδέλο της υφηλίου.

Δεν τους ένοιαξε ποτέ η πατρίδα και η σωτηρία της.

Το μόνο που τους ένοιαξε ήταν η σωτηρία των πιστωτών τους. Η αποτροπή της επισφάλειας των χρεών τους για να μπορούν να τα αναπαράγουν απρόσκοπτα υποθηκεύοντας το μέλλον αυτού του λαού.

Ούτε μια δραχμή δε διέθεσαν για παραγωγική υποδομή σ αυτό τον τόπο. Αντίθετα επιδότησαν αφειδώς το ξεκλήρισμα της όποιας παραγωγικής δυνατότητας δημιουργώντας νέα τζάκια, καινούριους βολεμένους, νέες στρατιές ημετέρων καταχραστών.
Κάθε καινούριο δάνειο έρχεται για να υπηρετήσει με ακόμα πιο ληστρικούς όρους την αποπληρωμή του προηγούμενου, εξασφαλίζοντας την ευρωστία των πιστωτών και αναπαράγοντας τον εφιαλτικό φαύλο κύκλο της εξάρτησης και της αποδόμησης της χώρας.

Αυτοί είναι οι ηγέτες μας. Κατάπτυστοι, ένοχοι, αδίστακτοι, επίορκοι.
Αυτό είναι και το πολιτικό σύστημα που τους γεννά.

Για αυτό και δεν τολμά κανείς να υψώσει ασυμβίβαστη φωνή εμπνευσμένης αντίστασης και ανατροπής που θα γκρεμίσει συθέμελα τη σαπίλα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους θλιβερούς της πρωταγωνιστές. Τώρα η κοινωνία αρχίζει και συνταράσσεται από τις ολέθριες επιλογές τους.

Η απόλυτη εξαθλίωση δεν είναι πλέον φόβος ιδεατός. Μπαίνει με τρόπο απειλητικό στη ζωή μας και θα σαρώσει τα πάντα στο διάβα της.

Οι πολιτικές ελπίδες θα αρχίσουν να μεταστεγάζονται. Η επιστήμη του ελπιδεμπορίου και τα ΜΜΕ θα φροντίσουν γι αυτό. Κυρίαρχο ζητούμενο θα είναι και πάλι η χειραγώγηση της ελπίδας. Η εκτόνωση και ο ευνουχισμός της.

Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι ούτε το τί θα χάσει ούτε το πόσο εκτεταμένες θα είναι οι απώλειες του ΠΑΣΟΚ ως συνέπεια της εφιαλτικής (με όλη τη σημασία της λέξης) πολιτικής του απέναντι στην Ελληνική κοινωνία.

Το πρόβλημα δεν είναι ποιός και σε ποιό βαθμό θα λειτουργήσει ως ανάχωμα στη λαϊκή κατακραυγή λειτουργώντας ως κυματοθραύστης στη λαϊκή αγανάκτηση.

Το πρόβλημα είναι να χάσει το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του.

Να ανατραπεί εκ θεμελίων.

Οι ένοχοι του ξεπουλήματος των ελπίδων να τιμωρηθούν παραδειγματικά.
Οι κυρίαρχες επιλογές τους να ακυρωθούν…
Τα σχέδια της Νέας Τάξης που κατέστησαν τη χώρα δοκιμαστικό σωλήνα κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών αναδιαρθρώσεων να ανατραπούν…

Και η χώρα να μπει συνολικά σε μια νέα πορεία.

Αυτή τη διαδρομή ελπίδας και προοπτικής, δεν μπορεί να τη διανύσει η Ελλάδα με δοκιμασμένους και αποτυχημένους αγωγιάτες.

Αυτή η διαδρομή απαιτεί:

1. Έναν εξεγερμένο λαό και
2. Μια πολιτική δύναμη ελπίδας ικανή και αποφασισμένη να κατευθύνει πολιτικά την οργή του για ν αλλάξει ο τόπος σελίδα και προοπτική.

Και σ αυτή την πρόσκληση της ιστορίας, το Κίνημα Εθνικής Σωτηρίας οφείλει να παρευρεθεί πανέτοιμο και αποφασισμένο.