Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια... Ποιος είπε πως στο δυτικό κόσμο η γυναίκα είναι ελεύθερη; Μπορεί εμείς να μη φοράμε μπούργκες και μαντίλες, αλλά πρέπει να μπογιατιζόμαστε από τα 15 γιατί διαφορετικά είμαστε "άσχημες", να ισορροπούμε επάνω σε παπούτσια που μας προκαλούν αφόρητο πόνο, και κάποιες από εμάς να καταλήγουν ανορεξικές επειδή όλοι εσείς οι κάφροι νομίζετε πως είστε "κάποιοι" και πως οι φιγούρες της τιβί και των περιοδικών είναι αληθινές και απαιτείτε να κυκλοφορούν αντίστοιχες φιγούρες ανάμεσα σας!


Αν είσαι 15 και είσαι παρθένα πρέπει να το κρύβεις σαν να πάσχεις από κάποια ανίατη ασθένεια! Από την άλλη όταν μεγαλώσεις και αποκτήσεις πολλές εμπειρίες οι άντρες είναι τόσο ανασφαλείς που με ευκολία θα σε χαρακτηρίσουν "πουτάνα", και ας είσαι το καλύτερο κορίτσι- δεν έχει σημασία-σημασία για αυτούς έχει αυτό που κουμαντάρεις ανάμεσα στα πόδια σου!

Είσαι έξυπνη; Έχεις ταλέντα; Είσαι δημιουργική; Είσαι άξια; Έχεις πολλές γνώσεις; Καμιά σημασία δεν έχει! Μη περιμένεις να σε σεβαστούν! Αν είσαι και λίγο ομορφούλα το μόνο που θα έχει στο μυαλό του ο προϊστάμενος σου θα είναι πως θα σε ρίξει στο κρεβάτι! Ακόμη και αν εσύ δεν το μάθεις ποτέ το μυαλό του θα οργιάζει!

Οι σχέσεις σπάνια είναι σχέσεις! Απλά η πλειοψηφία έχει συνηθίσει να πουλάει φούμαρα στα κοριτσάκια απλά και μόνο για την ικανοποίηση του φαλλού... Το ότι είσαι άνθρωπος και έχεις αισθήματα ούτε που τους περνάει από το μυαλό, αφού χρησιμοποιούν μονάχα το κάτω "κεφάλι"... Μάθε λοιπόν να μην είσαι ευκολόπιστη! Μη ξεχνάμε πως στις αντροπαρέες κυκλοφορεί το παρακάτω κακόγουστο, σεξιστικό, δήθεν αστείο : "Τι είναι γυναίκα; Είναι το άχρηστο κρέας γύρω από το μο***νι".

Το άλλο που το πάτε; Απαγορεύεται ο αυθορμητισμός!
Πρέπει να είμαστε κοτούλες, και τάχα μου δήθεν τρυφερές, να μιλάμε "ήρεμα", να μην υιοθετούμε "αντρικές" συνήθειες όπως το να βάζουμε τις φωνές και να βρίζουμε υπερασπιζόμενες το δίκιο μας! Αν το τολμήσουμε θα μας πουν πως μοιάζουμε με "χασάπη"!

Και έχουμε και όλους αυτούς τους μαλάκες που προσπαθούν να μας πείσουν πως είμαστε ό,τι αγοράζουμε και ό,τι φοράμε! Εμείς πρέπει να είμαστε μανιώδεις καταναλωτές, βέβαια... Γιατί όταν δεν αγοράζουμε είμαστε "τίποτα"! Και έχουμε και ένα σωρό δήθεν γυναικεία περιοδικά, τύπου cosmopolitan που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν τροφή στις ανασφάλειες μας!

Και μου τη σπάει που όλες μας "πρέπει" να νιώθουμε άσχημες και ποτέ να μην είμαστε ευχαριστημένες με ό,τι είμαστε και ευτυχισμένες... Και μου τη δίνει που καμιά μας δεν καταλαβαίνει την αξία της.

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!