Το είδα αλλού αλλά πρέπει να το δείτε και σεις όλοι!

"ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΕΜΑ!!!!ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΡΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟ 80% ΑΝΑΠΗΡΙΑ!!!!ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ...
ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!!!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ!!!!! ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ....
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΩ ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ......ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!!!!
ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ!!!!ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ....ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ!!!!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ!!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!!!!!!"


ANAΓΝΩΣΤΗΣ


http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_7509.html