Κάθε άνδρας έχει τα δικά του...βίτσια. Ε αυτοί έχουν ένα λίγο περίεργο. Τους αρέσουν οι γεματούλες, γι' αυτό και την πληρώνουν για να τρώει.
Ο λόγος για την Σάσυ Τόμας. Είναι 32 ετών και ζυγίζει 153 κιλά. Αυτό που κάνει όλη μέρα είναι να τρώει ότι βρει μπροστά της. Σοκολάτες, χάμπουργκερ, πατατάκια, πίτσες, γλυκά, να πίνει αναψυκτικά και να βγάζει...φωτογραφίες. Γιατί; Μα για να τις δώσει σε αυτούς που την πληρώνουν για να τρώει.


“Υπάρχουν άνδρες που θέλουν τη γυναίκα ξανθιά, με ωραία πόδια και μεγάλο στήθος. Άλλοι τις προτιμούν αδύνατες. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που θέλουν την γυναίκα...πληθωρική! Έ αυτή είμαι εγώ” λέει γελώντας η Σάσυ.


Η Σάσυ βγάζει πάνω από 2.000 λίρες Αγγλίας το μήνα πουλώντας βιντεάκια και φωτογραφίες της ενώ τρώει και χαϊδεύει την 63 ιντσών κοιλιά της!


Η ίδια δήλωσε ότι ξοδεύει κάθε εβδομάδα 150 λίρες μόνο για φαγητό.
Το μεγαλύτερο γεύμα που έχει φάει ένα βράδυ είναι: τρεις μεγάλες πίτσες, ένα πλήρες μενού από κινέζικο, σοκολάτες και παγωτό!


“Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου πάντοτε ήμουν γεματούλα. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου χοντρό ή παχύσαρκο απλά είμαι πληθωρική γυναίκα με χαρίσματα...” λέει χαριτολογώντας.
Και γιατί άλλωστε να αισθάνεται άσχημα αφού βγάζει πολύ καλά λεφτά κάνοντας αυτό που της αρέσει. Να τρώει!


http://www.newsit.gr//default.php?pname=Article&art_id=22474&catid=11