Μην γυρίσετε τη πλάτη στον Έρωτα!

Ο σκύλος αυτός αν και δεν ήταν πάντα αδέσποτος, έχει ίσως πιο θλιβερή ιστορία από πολλά αδέσποτα. Ο Έρωτας, είναι μόλις 3 ετών και η αρχή της ζωής του ήταν πολύ αισιόδοξη, αφού κοιμόταν πάντα στον καναπέ και στο κρεβάτι, μέχρι που η ιδιοκτήτρια του έμεινε έγκυος και τον άφησε να περιπλανιέται στα χωράφια της Παιανίας.

Μία κυρία αποφάσισε να τον βοηθήσει λόγω της επικινδυνότητας που επιφυλάσσει η εύρεση του από ακατάλληλα άτομα και έτσι μεταφέρθηκε προσωρινά σε πανσιόν μέχρι να υιοθετηθεί.

Ο σκύλος όμως κατά την παραμονή του στην πανσιόν, έμοιαζε να πεθαίνει από ασιτία, στην κυριολεξία αυτοκτονούσε. Δεν ήθελε να φάει τίποτα μετά την εγκατάλειψή του, ενώ η θλίψη στα μάτια του ήταν ολοφάνερη. Καθόταν σε μία γωνιά του κλουβιού, λυπημένος και περίμενε…


Μετά από αυτά, θεωρήθηκε επείγον να μεταφερθεί σε κλινική για να γίνουν εξετάσεις. Εκεί, διαπιστώθηκε πως νοσεί από λεϊσμανίαση και ερλιχίωση.

Ένα πιτμπουλ που νοσεί και αρνείται να φάει, είναι ο εύκολος στόχος για να πουν οι περισσότεροι πως πρέπει να γίνει ευθανασία, όμως ο φύλακας άγγελος του, η κυρία που τον προστάτευσε από την αρχή, αντιστάθηκε στην πιθανότητα αυτή.

Ο σκύλος θα θεραπευτεί και ενώ τα έξοδα του ως σήμερα δεν την είχαν απασχολήσει, τώρα χρειάζεται τη βοήθεια μας.

Ο Έρωτας για να θεραπευτεί χρειάζεται το φάρμακο Milteforan και θα πρέπει να παραμείνει σε πανσιόν για τους επόμενους 8 μήνες, μέχρι να τελειώσει όλες τις θεραπείες του και να μπορέσει να δοθεί σε οικογένεια. Τα έξοδα όμως είναι πάρα πολλά και ζητάμε τη βοήθεια σας, οικονομική ή σε φάρμακα για να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε μέχρι τέλους. Το σίγουρο κόστος της παραμονής του σε πανσιόν για τους μήνες αυτούς, είναι 960 ευρώ και το φάρμακο που θα χρειαστεί, κοστίζει περίπου 300 ευρώ.


Σας παρακαλούμε να μην γυρίσετε την πλάτη στον Έρωτα και να τον βοηθήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε.

Αν μπορείτε να δώσετε χρήματα, θα μιλήσετε απευθείας με την πανσιόν που φιλοξενείται ο σκύλος.

Επικοινωνία: 6942479057, marina@pitbull-rescue.grhttp://www.facebook.com/album.php?aid=160702&id=765586771#!/album.php?aid=160702&id=765586771