Σας ευχαριστώ που με ανεβάσατε στο τοπ 100 των διασημότερων ελληνικών blog, και για τις 418 μέρες που περάσατε μαζί με το Πτηνό!

Το είχα δει στον ύπνο μου, δεν το είχα προγραμματίσει… Μου είχε έρθει στο μυαλό το όνομα «Τρυποκάρυδος», και ήταν σαν κάτι να ξύπνησε μέσα μου. Δεν περίμενα να πετύχαινε, δεν περίμενα να μάθαινε κανείς την ύπαρξή του! Αρχικά έφτιαξα ένα κενό blog… Ήθελα να είναι trypokakydos και όχι trupokarudos, μα το όνομα αυτό υπήρχε ήδη. Δεν ανέβασα τίποτα όλη μέρα, μόνο το σκεφτόμουν, και δεν ξέρω γιατί, μα η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά! Όλα άρχισαν λοιπόν στις 4 Μαρτίου του 2009 στις 9:54 το βράδυ… Έτσι ξεκίνησε ένας παθιασμένος έρωτας με το blog μου.
Πέρασαν από τότε 418 μέρες, ανέβηκαν 1072 θέματα, βρέθηκε και πάλι στο top 100 των ελληνικών blogs και απέκτησε χιλιάδες σταθερούς αναγνώστες!
Το πτηνό γιορτάζει λοιπόν! Γιορτάζει που κατάφερε να σας κερδίσει και ας φτερουγίζει ουσιαστικά εντελώς μόνο του... Όπως θα έχετε καταλάβει ο Τρυποκάρυδος, δεν είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας πολλών blogger αλλά δυστυχώς ατομική. Για αυτό η στήριξη σας είναι ακόμη πιο σημαντική για τον Τρυποκάρυδο! Σας ευχαριστώ πολύ που εδώ και 418 μέρες θυμάστε και κάνετε καθημερινά μια βόλτα από τη φωλιά του Τρυποκάρυδου όσο κάνετε βόλτα στο διαδίκτυο.

Να είστε καλά!
Τρυποκάρυδος!