Τα πρόσθετα μέτρα που επιβάλλονται από τους Ευρωπαίους!


1. Ο γελών πληρώνει: Οι Ελληνες πρέπει να σταματήσουν να κυκλοφορούν μ΄ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη: Προδίδει μια παράλογη αισιοδοξία για το μέλλον, η οποία είναι ασύμβατη με τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Στο εξής όλοι οι υπήκοοι της Επιτηρούμενης θα πρέπει να διάγουν ζωή περίκλειστη, να είναι, να δείχνουν, αλλά και να συμπεριφέρονται ως τρομερά στενοχωρημένοι. Κάθε απόκλιση από τη διαταγή αυτή θα θεωρείται προσβολή προς τους Επιτηρητές και θα φορολογείται αναλόγως.


Προσοχή !!! Δεν εξαιρούνται του μέτρου όλες οι τσιτωμένες με μόνιμο χαμόγελο (Τρέμη- Ντόρα-κλπ) . Και για να μην υπάρξουν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα καταργείται το επάγγελμα του πλαστικού γιατρού στην Ελλάδα . Εξαίρεση: οι επανορθωτικές αυτές επεμβάσεις δεν αφορούν την ανόρθωση γλουτών.


2. Μετά την κατάργηση του Δώρου Πάσχα, καταργείται και το Πάσχα: Ο Χριστός θα σταυρώνεται κανονικά, αλλά δεν θα.. ανασταίνεται. Έτσι οι επιτηρούμενοι θα μπορούμε να τη βγάζουν με λαχανίδα , ελιές, ταχινόσουπα και τσιτσίραυλα για όλο το χρόνο, ενώ περικόπτονται τα ενοχλητικά έξοδα για γλέντια, συναθροίσεις και σπληνάντερα μετά μουσικής που ανέκαθεν ενοχλούσαν με τη βαρβαρότητά τους Επιτηρητές.


3. Κάθε αργία που βγάζει τριήμερο μετατίθεται αυτομάτως σε άλλη, εργάσιμη μέρα, σε απόσταση ασφαλείας από την κοντινότερη σχόλη. Από μελέτες προκύπτει ότι τίποτα δεν σπάει τα ούμπαλα του Ελληνα περισσότερο από να του τσακίσεις τη λεγόμενη «γέφυρα», τύπου «συρταρώνω την -Πρωτομαγιά -με -το –Πάσχα-και μην τον είδατε»


4. Οι Επιτηρούμενοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν θυσίες. Για να εντυπωθεί το μήνυμα, κάθε μήνα θα θυσιάζεται τελετουργικά, στη εκπομπή του Πρετεντέρη και σε ζωντανή διακαναλική σύνδεση, εναλλάξ ένας Δημόσιος Υπάλληλος, μαζί με τα ένσημα και τα επιδόματά του και ένας άνεργος . Τον τυχερό θα επιλέγει τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από δημοσιογράφους με πρόεδρο το Πάνο Σόμπολο. Κατά προτίμηση οι θυσιαζόμενοι πρέπει να ανήκουν σε αντιεξουσιαστικές ή αντισυστημικές οργανώσεις. Απαγορεύεται να θυσιαστούν συνδικαλιστές και μέλη της ΑΔΕΔΥ . Αυτή θα είναι και η μόνη μαζική ψυχαγωγία που επιτρέπεται και εγκρίνουν οι Επιτηρητές.


5. Επιγραφές και συνθήματα τα οποία παραφράζουν τις μητρικές γλώσσες των Επιτηρητών όπως π.χ. «Κλάϊν μάϊν πούτς», «τέϊκ μάϊ θρί»» και «βουλεβού κουσέ αβέκ μουά Κάρλα;» θα τιμωρούνται με ραγδαίες ανατιμήσεις στα βασικά είδη διατροφής.


6. Επιβάλλεται από πρώτης τρέχοντος ο Φόρος του Μαλάκα: Κάθε Ελληνας θα φορολογείται με 0,35 λεπτά του ευρώ κάθε φορά που θα λέει τη λέξη «μαλάκας».Σύμφωνα με μακροοικονομικές προβλέψεις, με το ρυθμό αυτό το έλλειμμα του ΑΕΠ θα συρρικνωθεί σημαντικά μέσα σε τρεις μόνο εβδομάδες .


Για να είναι πιο αποδοτικό το μέτρο αυτό και για να συγκεντρωθεί πιο γρήγορα το απαιτούμενο ποσό υποχρεούνται σε εμφανίζονται στην τηλεόραση οι κάτωθι :


Πάγκαλος 6 φορές την εβδομάδα
Χρυσοχοϊδης 5 φορές την εβδομάδα
Παναγόπουλος 5 φορές την εβδομάδα


Αν τα μέτρα δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα θα γίνει κοινή τηλεοπτική εμφάνιση του Γιωργάκη, του Κωστάκη και του Αντωνάκη.


7. Αναβάλλεται η έλευσις της Ανοίξεως, καταργείται η θερινή ώρα και απαγορεύονται τα θαλάσσια μπάνια, οι Πανσέληνοι και οι διακοπές παντός είδους. Ως γνωστόν, οι Επιτηρούμενοι παρουσιάζουν τάσεις ευτυχίας κατά τους θερινούς μήνες, και αυτό οι Επιτηρητές δεν μπορούν πλέον να το ανεχθούν. Επιπροσθέτως, οι Επιτηρούμενοι υποχρεούνται να συνεχίσουν να φορούν χειμωνιάτικα ρούχα, σκουφιά και κασκόλ καθόλον το διάστημα του έτους, για να μην τους μπαίνουν ιδέες τύπου νησιά, κραιπάλες και άλλες αηδίες.


8. Τα όνειρα μεγαλείου θα λογοκρίνονται: Εξαιρούνται αυτά των φιλάθλων του Ολυμπιακού , που έχουν στιγμιαία διάρκεια.


9. Τα λαϊκά είδωλα θα πρέπει να ζητούν και να λαμβάνουν την άδεια των Επιτηρητών πριν προβούν σε εντυπωσιακές κινήσεις (γάμοι, βαπτίσεις, διαζύγια κλπ), διότι οι λεπτομέρειες του βίου τους δύνανται να καλλιεργήσουν εις τους επιτηρούμενους ατμόσφαιρα φαιδρότητος και χάχανου (βλέπε μέτρο 1).


10. Απαγορεύεται το σύνθημα:


Δε θα πάρεις πίσω τα Καγιέν, Όλι Ρεν Όλι Ρέεεεν !!!
11. Η τήρησις των ανωτέρω μέτρων σαφώς δεν επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Σκύψτε, ευλογημένοι!


http://papaioannou.wordpress.com//