Ο τυπάκος αυτός- μην τολμήσετε να μου πείτε να τον αποκαλώ πάτερ- μάζεψε δυο τρία σκυλάκια αρχικά, προφανώς για να κάνει τα μωρά του να τρώνε το φαΐ τους κοιτάζοντας τα κουτάβια, όπως είναι σύνηθες στην ελληνική επαρχία... Τα κουτάβια μεγάλωσαν και έκαναν πολλά δικά τους κουτάβια, δεκάδες κουτάβια! Προφανώς και τα μωρά του τυπάκου δεν χρειάζονται πια κάποιο κουτάβι να κοιτάζουν για να τρώνε όλο το φαΐ τους... Ήρθε πλέον η στιγμή όλα να πάρουν το δρόμο τους και έτσι ο εκπρόσωπος ενός ανυπάρκτου όπως φαίνεται Θεού καταδίκασε αυτά τα πλάσματα σε θάνατο χωρίς φυσικά να το παραδέχεται ευθέως.

Ήταν ολοφάνερο, περνούσε ατελείωτες ώρες στο facebook ο τυπάκος. Ανέβασε φωτογραφίες των άτυχων ζώων που βρέθηκαν στα χέρια του ανεύθυνου "με την εφαρμογή facebook for blackberry"... Ωστόσο, δεν είχε χρόνο να πάει να αφήσει λίγο φαγάκι στα ζωντανά του.

"ΑΣ ΤΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝ ΒΟΥΝΟ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ."


"ΛΕΙΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΥΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ."

Αυτές είναι όσες ατάκες έχουν απομείνει από το προφίλ του τυπάκου... Έγινε ρεζίλι βλέπετε γιατί θα του την έπεσαν πολλοί και το απενεργοποίησε.

Το σκυλί που βλέπετε στη φωτογραφία έχει χτυπηθεί από αυτοκίνητο, και για αυτό το λόγο θέλει να το ξεφορτωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται...
Όσο για τα κουτάβια, από όσες φωτογραφίες είδα, πολύ φοβάμαι πως είναι από πέντε μέχρι οκτώ και τα ενήλικα μάλλον τρία αλλά μπορεί και περισσότερα.

Τώρα που πιέστηκε σίγουρα θα τα πετάξει στα βουνά και θα τα καταδικάσει σε ΘΑΝΑΤΟ...
O Πατήρ βρίσκεται στη Βοιωτία.
Το τηλέφωνο που είχε αφήσει ήταν αυτό 6947420004....

Υ.Γ : Δείτε όσες φωτογραφίες απέμειναν... Παρατηρείστε επίσης πως τα σκυλιά είναι δεμένα από το λαιμό με αλυσίδα, ακόμη και το τραυματισμένο!