Παιδιά, εν συντομία, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ αύριο το πρωί να έχουμε ΜΑΖΙΚΗ κινητοποίηση φιλόζωων της Θεσσαλονίκης για να σώσουμε τα ζωάκια που προορίζονται για ευθανασία! 


Εμείς έχουμε ήδη προσφύγει στο ΣΤΕ, και η υπόθεση εκκρεμεί εκεί πλέον! Παρόλα , αυτά, έχουμε σοβαρές υπόνοιες ότι αύριο το πρωί, οι αντίδικοι θα οδηγήσουν τα ζώα για ευθανασία, κάτι που δεν έχουν δικαίωμα να πράξουν εφόσον εκκρεμεί δικαστήριο για την έκδοση νέας αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης για ευθανασία!!!

Γνωρίζω ότι είναι εργάσιμη ημέρα όμως ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ να θυσιάσουν ένα ρεπό και να έρθουν μαζί μας, στις 07:30 το πρωί, να παρευρεθούμε όλοι έξω από το ενδιαίτημα που "φιλοξενούνται" τα εν λόγω ζώα! Μόνο μία δυναμική παρουσία μπορεί πλέον να αναστρέψει την κατάσταση, όσο οι δικηγόροι μας οδηγούν τα νομικά μονοπάτια!!!

Σας το υπογράφω πως αν είμαστε μόνο 10 άτομα, τα ζώα θα τα ΧΑΣΟΥΜΕ! Ήρθε η ώρα για τον κάθε φιλόζωο να θυσιάσει ένα κομμάτι της καθημερινότητάς του! Κάθε άτομο που θα έρθει, μετράει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ!

Για συνεννόηση παρακαλώ επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα 6972 097399, 6976 980120, 6977 951694.

Προωθήστε επειγόντως και ΕΠΙΜΟΝΑ σήμερα! Πάμε να σώσουμε τα ζωάκια μας!!!!!http://www.facebook.com/minisqrat?v=app_2347471856&ref=profile