Πως είναι να είσαι πιτμπουλ;

Ειλικρινά μ΄αρέσει που είμαι πιτμπουλ.Όταν ήμουν στο καταφύγιο, άκουσα κάποιον να λέει οτι όλα τα σκυλιά σαν κι εμένα δαγκώνουν.Εγώ δεν θα δάγκωνα ποτέ!Λένε επίσης ότι κάνουν ευθανασία σε εμάς περισσότερο απο κάθε άλλη ράτσα. Δέν ξέρω αν αυτό είναι αλήθεια αλλά πραγματικά με τρομάζει... Μου αρέσει το σώμα μου γιατί νιώθω δυνατός παρ΄όλο που είμαι ντροπαλός.


Πιστεύεις ότι σου φέροντε διαφορετικά επειδή είσαι πιτμπουλ;


Φυσικά...Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν με κοιτούν έχουν φοβισμένα μάτια.Συνήθως τρομάζα όταν με κοιτούσαν μ΄αυτά τα μάτια.Νόμιζα ότι κάτι τρομακτικό βρισκόταν πίσω μου.Εγώ και η "μαμά μου" πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι ανόητοι.Οπότε με αναποδογυρίζει και σχεδόν αμέσως οι άνθρωποι γελάνε.Λατρεύω να κάνω τον κόσμο να γελάει. Είναι υπέροχο το πως ένα αναποδογυρισμένο σκυλι μπορεί να προκαλέσει τόση χαρά!!!

Έχεις ακούσει ότι σε κάποιους ανθρώπους αρέσει να βλέπουν σκυλιά της ράτσας σου να μονομαχούν το ένα με το άλλο;

Ναι βέβαια!Το άκουσα και είναι τραγικό.Πιστεύω ότι αρπάξαν την αγάπη μέσα απο αυτά τα σκυλια και προσπαθούν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους.Αυτός είναι ο μόνος λόγος που ένα πιτμπουλ θα μπορούσε να μονομαχήσει έτσι.Εύχομαι ο Θεός να γεμίσει αυτά τα σκυλιά με αγάπη για να μην νιώσουν πόνο ποτέ ξανά.Εύχομαι στο θάνατο να βρουν ηρεμία....

Θέλεις να πεις κάτι στη "μαμά σου";
Υπάρχει μια γριούλα που πηγαίνουμε και βλέπουμε συχνά.Νομίζω ότι πρέπει να την ξαναδούμε σύντομα.
Φοβάμαι ότι πρόκειται να πεθάνει.Κάποιες φορές δεν μας θυμάται, ακόμα κι όταν με χαιδεύει κάτι ξεφεύγει
απο το μυαλό της.Νομίζω ότι μας χρειάζεται..

Απλά πείτε στην αφεντικίνα μου ότι την αγαπάω και ότι μπορεί να με ακούσει όπως εσείς και ότι καταλαβαίνω όλα όσα λέει. Κάποιες φορές σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν την είχα γνωρίσει.Θα ήμουν πιθανών φοβισμένος και ηλίθιος. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που η "μαμα μου" ήρθε και με πήρε.Είναι ένα δώρο για μένα.Το πιστεύετε ότι ο Θεός μας δίνει δώρο μια φιλία που κρατάει για πάντα;Γιατί εγώ δεν πιστέυω ότι είναι απλά τύχη.Αν είναι έτσι τότε είμαι πολύ τυχερός.

Θα ήθελες να πεις κάτι στον κόσμο για τα πιτμπουλ;

Θα ήθελα να πω στον κόσμο ότι απο τη φύση μας είμαστε συμπονετική ράτσα.Μας αρέσει να δουλεύουμε για τους ανθρώπους και λατρεύουμε να παίζουμε πολύ.Ξέρω ότι οι άνθρωποι φοβούντε τα δόντια μας και το ότι έχουμε μεγάλο στόμα, αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να μασάω σκληρά πράγματα.Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι να δαγκώνεις έναν άνθρωπο.Αυτό πρέπει να πονάει πολύ!!Έχω φίλους ανθρώπους και σκύλους όλων των ηλικιών.Θέλω να τους γλείφω, αλλά δεν θέλω να τους λερώνω. Πιστεύω ότι κάθε πιτμπουλ ξέρει ότι οι άνθρωποι μας φοβούντε.Θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν ότι εάν πάρουν ένα πιτμπουλ απο ένα καταφύγιο θα τους αγαπήσει και θα είναι πιο πιστό περισσότερο απο κάθε άλλη ράτσα.Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να περπατούν μαζί με κάποιον τόσο μισητό!!Τα λέω αυτά στους ανθρώπους για να μας γνωρίσουν.Αν τους αρέσει το γέλιο θα τους αρέσουμε κι εμέις!!!! Από το http://www.pitbull-club.gr/