"Είμαι ο οδηγός και κάνω ότι γουστάρω! Σκασμός εσύ!" θα σκεφτόταν σίγουρα ο οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ που τον είδα να σηκώνει με χάρη το κινητό του όταν χτύπησε και με πολύ θράσος να μιλάει αγνοώντας επιδεικτικά πως μπορεί να μας στουκάρει πουθενά και να δούμε όλοι μαζί εξαιτίας του τα ραδίκια ανάποδα!
Προσπαθούσα να τον φωτογραφίσω να σας τον έδειχνα, αλλά κουνούσε πάνω κάτω το αρχαίο λεωφορείο και όλα έδειχναν πως η φωτογραφία θα έβγαινε θολή! Το καμάρι μας λοιπόν δεν θα το δείτε. Με πήρε χαμπάρι όμως πως πήγα να τον φωτογραφίσω και με αγριοκοίταζε από τον καθρέφτη. Βέβαια στα π@π@ρια του με έγραψε και @ρχιδι@ πτοήθηκε που το είδε, αφού λίγο αργότερα ο περήφανος "μάγκας" μας άναψε τσιγάρο σαν να μη τρέχει τίποτα! Και παφ και πουφ το κάνε ντουμάνι και όταν κολλήσαμε σε μια στροφή κατέβηκε περήφανος με το τσιγαράκι να δει τι τρέχει, και μπαίνοντας μόλις με είδε να τον κοιτάω στραβά μουρμούρησε " Όποιος θέλει να καπνίσει μπορεί!"....
Δεν έχασα χρόνο, μόλις κατέβηκα πήγα και τράβηξα την πίσω πινακίδα!
Λοιπόν υπεύθυνοι κύριοι του Ο.Α.Σ.Θ το λεωφορείο αυτό της γραμμής 32 ξεκίνησε περίπου 6 τέταρτο από την Αριστοτέλους . 6.41 ο φίλος μας μιλούσε στο κινητό για κανένα δεκάλεπτο και 6.45 άναψε τσιγαράκι να ξεχαρμανιάσει το παιδί! Ο αριθμός του λεωφορείου ήταν ΝΕΑ 3245... Αν θέλετε φωνάξτε με να σας τα πω και από κοντά, μπορεί να με αναγνωρίσει κιόλας ο "καλός" αυτός και "υπεύθυνος" εργαζόμενος!

Πολλά "ταλέντα" δουλεύουν στον Ο.Α.Σ.Θ πάντως!
Θυμάστε το περιστατικό με τα σουβλάκια; Αν όχι δείτε http://trupokarudos.blogspot.com/2009/10/blog-post_8712.html