Vs


Το δημοσίευμα του http://www.apela.gr/ και οι απαντήσεις του Τρυποκάρυδου σε κάθε παράγραφο!

Μια περίεργη κατάσταση εκτυλίσσετε από σήμερα το πρωί, όταν ανώνυμος σε σελίδα blogspot ανάρτησε φωτογραφία στην οποία απεικονίζετε ένα "θήραμα" κρεμασμένο σε ένα παλιό σπίτι κάπου στην οδό Αγησιλάου και έναν αλλοδαπό να ετοιμάζει φωτιά.

Τρυποκάρυδος: Όπα παιδιά! Δεν είμαστε "ανώνυμοι"! Ένα μέιλ να στείλεις στον Τρυποκάρυδο μόλις σου απαντήσει μαθαίνεις το πλήρες ονοματεπώνυμό του- όπως ακριβώς είναι γραμμένο στην αστυνομική του ταυτότητα! Και όπα! Κοίτα να δεις- το άρθρο σας είναι ανυπόγραφο και δεν υπάρχει ούτε ένα μέιλ να επικοινωνήσω με τον συντάκτη - όχι με το σάιτ.

Στο αναξιόπιστο όπως φαίνεται "trupokarudos.blogspot.com" αλλά και "troktiko.blogspot.com", όπου στο πρώτο blog δημοσιεύεται και στο δεύτερο αναδημοσιεύεται, γίνετε λόγος για κάποιον που τράβηξε τη φωτογραφία από το ξενοδοχείο Sparta Inn και μέσα σε αυτή ήταν ένας αλλοδαπός που ετοιμαζόταν να ψήσει ένα σκυλί.

Τρυποκάρυδος: Το αν είναι αναξιόπιστος ο Τρυποκάρυδος ας αφήσουμε να το κρίνουν οι αναγνώστες του! Και μάλλον εσείς δεν ανήκετε σε αυτούς- σωστά; Ήθελα να ήξερα όμως αν λαμβάνατε εσείς τη φωτογραφία και όχι εγώ αν θα τη δημοσιεύατε ή όχι! Έλα τώρα... Μεταξύ μας; Σίγουρα θα το κάνατε!
Όσο για το Τρωκτικό, πολύ θα θέλατε να έχετε τις επισκέψεις αυτού του "αναξιόπιστου" μπλογκ, έτσι δεν είναι- και ας γινόσασταν και εσείς "αναξιόπιστοι"... Μη ξεχνάμε πως εσείς έχετε site και όχι blog και βάζετε και διαφημίσούλες- δεξιά, αριστερά,πανώ, κάτω... Στο "αναξιόπιστο" Τρωκτικό πάλι δεν βλέπεις διαφημίσεις...

Έπειτα από αυτή την ανάρτηση κινητοποιήθηκε η αστυνομία Σπάρτης και ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όπου μετά από έρευνες διαπιστώθηκε ότι:

Τρυποκάρυδος: Τουλάχιστον υπάρχουμε και εμείς για να κινητοποιούνται που και που οι αρχές!


Διαπιστώθηκε ότι:

Πρώτον, η αστυνομική διεύθυνση Λακωνίας με δελτίο τύπου αναφέρει πως το ζώο που κρεμόταν στο τσιγκέλι δεν ήταν σκύλος, αλλά αμνοερίφιο, ύστερα από εξέταση κτηνιάτρου της νομαρχίας Λακωνίας.

Δεύτερον, η συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν έχει τραβηχτεί από το ξενοδοχείο, μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να δει κάποιος το συγκεκριμένο σπίτι από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου. Αυτό το διαβεβαιώνει με έγγραφο η υπεύθυνη του ξενοδοχείου Δήμητρα Κωνστανταρόγιαννη, στο οποίο μάλιστα αναφέρει "Προκαλούμε δε τον οποιονδήποτε και οποτεδήποτε ιδίοις ώμασι να διαπιστώσει αυτά που πιο πάνω αναφέρουμε. Αλλωστε και η αστυνομία που επενέβη άμεσα μετά το τηλεφώνημά σας, διαπίστωσε ότι από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μας οι πελάτες μας δεν έχουν αυτήν την εικόνα για την πόλη και τον πολιτισμό της".


Τρυποκάρυδος: Μπράβο στην αστυνομία και καλά έκανε... Όμως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πολύ πριν και τους τηλεφώνησαν πολλές φορές μέχρι τελικά να αναρτήσω το θέμα χθες το βράδυ. Γιατί άραγε έπρεπε να δημοσιοποιηθεί το θέμα για να κινητοποιηθούν; Και επιπλέον αυτό το δελτίο τύπου γιατί δεν έφτασε ποτέ στον Τρυποκάρυδο μια που ξεκίνησε το θέμα;

Αυτό μας οδηγεί πως η φωτογραφία αν δεν έχει τραβηχτεί από το Sparta Inn, ίσως να έχει τραβηχτεί από διπλανή πολυκατοικία που βρίσκεται κολλητά με το ξενοδοχείο, οπότε είναι και πιο εύκολο για την αστυνομία να βρει αυτόν που τράβηξε και ανάρτησε τη φωτογραφία και φυσικά έγραψε όλες αυτές τις σαχλαμάρες!!!

Τρυποκάρυδος: Αντί να ψάξει για το λαθρομετανάστη θα πρέπει να ψάξει για εκείνον που τράβηξε τη φωτογραφία; Μα καλά είμαστε σοβαροί; Και πείτε πως όντως γελάστηκε ο άνθρωπος και δεν ήταν σκυλί, ποιο είναι το έγκλημα του; Ότι έκανε την αστυνομία να τρέξει για λίγο; Μη ξεχνάμε και πως το να είσαι παράνομος μετανάστης δεν είναι νόμιμο- πέρα από το να ψήνεις σκυλιά φυσικά...

Σαχλαμάρες για το συγκεκριμένο περιστατικό, διότι για να μην κρυβόμαστε το ότι οι αλλοδαποί τρώνε σκυλιά και γάτες ακούγετε εδώ και ένα χρόνο, διάστημα μέσα στο οποίο έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και τα αδέσποτα από την πόλη της Σπάρτης!!! Όμως ότι γράφουν ανώνυμοι στα blogspot μην τα πολύ πιστεύετε, διότι πίσω από την ανωνυμία του ο καθένας λέει ότι θέλει!!!

Τρυποκάρυδος: Πρώτον όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Και δεύτερον- μη μου μιλάς εμένα για ανωνυμία! Που είναι η δική σου υπογραφή φίλε που δεν είσαι ανώνυμος; Ποιος είσαι "επώνυμε" συντάκτη; Και πάλι είπαμε... Αρκεί να στείλει κανείς ένα μέιλ για να ξεσκεπάσει την "ανωνυμία" του Τρυποκάρυδου!
Με έκανες και γέλασα!

Υ.Γ- Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει κανένα επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει πως δεν ήταν σκυλί αλλά αμνοερίφιο... Κοίτα να δεις που όλοι οι άλλοι έλαβαν όμως! Μέχρι να το λάβω λοιπόν διατηρώ τις επιφυλάξεις μου!
Και τονίζω επίσης πως ο "χορός" ξεκίνησε με την ανάρτηση του Τρυποκάρυδου. Νωρίτερα τραβήχτηκε η φωτογραφία αλλά κανείς δεν είχε ασχοληθεί με το ζήτημα και ας κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα!
Γιατί άραγε;;;