Λύθηκε το τεχνικό πρόβλημα που κρατούσε το Πτηνό μακριά σας.

Σας ανακοινώνω λοιπόν πως στο εξής ο Τρυποκάρυδος θα τσιμπάει όσο πιο επιθετικά γίνεται!

Και από εδώ και πέρα θα φτερουγίζει με μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή κρεμασμένη στο μικρό του λαιμό. Ό,τι βλέπει θα το τραβάει- χωρίς οίκτο!

Αν για παράδειγμα τότε που με είχε παρατήσει ο οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ για να πάει για σουβλάκια τον είχα βγάλει φωτογραφία, δεν θα είχαν κάποιοι το δικαίωμα να με αμφισβητήσουν και να πουν ούτε λίγο ούτε πολύ πως το έβγαλα από το κεφάλι μου, για να βρω δικαιολογία να μην κόβω εισιτήριο... Αλλά γ@μω την ατυχία μου δεν είχα μηχανή- ούτε καν ένα κινητό με κάμερα... Πλέον αυτό αλλάζει! So beware of the Woodpecker! O Τρυποκάρυδος κυκλοφορεί ανάμεσα σας!

Ένας καλός και υπεύθυνος οδηγός άφησε το παρακάτω σχόλιο στην ανάρτηση του πτηνού για το περιστατικό και ούτε λίγο ούτε πολύ βγάζει τον Τρυποκάρυδο παραμυθά και φαντασιόπληκτο... Το χειρότερο είναι πως στο τέλος ο οργισμένος κύριος με βρίζει...

Απολαύστε!

Μόλις σήμερα είδα τρυποκαρυδε το δημοσίευμα σου και σου στέλνω αυτό το post έστω και καθυστερημένα.
Είμαι οδηγός του ΟΑΣΘ (οχι φυσικά αυτός που περιγράφεις) και πράγματι ολα αυτά ειναι κατακριτέα έως απίθανα. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην πιστέψω ότι τα όσα γράφεις ειναι αληθινά.
Εχω όμως κάθε λόγο να σου πώ ότι ειναι εξίσου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ από μέρους σου για κάποιο μεμονωμένο περιστατικό ενός συναδέλφου να ρίχνεις λάσπη σε όλους εμάς που παλεύουμε κάτω από αντίξοες συνθήκες για το μεροκάματο και να έχουμε τον ΟΑΣΘ συγκοινωνιακό πρότυπο τουλάχιστο για τα Ελληνικά δεδομένα.
Είναι επιεικώς απαράδεκτο - ισως και ποινικά κολάσιμο- να καταλήγεις
ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
"ΖΗΤΩ" Ο Ο.Α.Σ.Θ !
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Μήπως όλη αυτή η ιστορία είναι για το "ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΤΥΠΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ" ?
Πες το καθαρά αγοράκι μου και άσε τα υπόλοιπα...
Αν το πρόβλημα σου ειναι αυτό καντο και άσε τους οδηγούς - συναδέλφους ήσυχους.
Απ ότι είδα στο προφίλ σου είσαι μόνο 23 χρονών. Προφανώς είσαι ή φοιτητής ή ανεργος. Αν είσαι φοιτητής σε πληροφορώ πολύ ότι μεταξύ των συναδέλφων μας υπάρχουν πάρα πολλοί απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ οι οποίοι μη μπορώντας να βρούν δουλειά έπιασαν δουλειά ως οδηγοί στον ΟΑΣΘ και τιμούν το ψωμί που τρώνε. Αν πάλι είσαι άνεργος θα σε προκαλούσα να έρθεις να γίνεις οδηγός για να δεις από κοντά πόσα "απίδια πιάνει ο σάκκος" . Κάνοντας ένα μπλόκ και βάζοντας διαφημίσεις ή πουλώντας μπλουζάκια δεν τα οικονομάς. Βγές στο μεροκάματο να σε δώ συμπολίτη μου.
Πίσω από την ανωνυμία σου δεν μπορείς να γράφεις ότι βλακείες σου κατεβαίνουν και προπαντώς να θίγεις και να κατηγορείς μιά τάξη ανθρώπων (2500 κόσμο) έτσι για την πλάκα σου. Ουτε τον πιό μεγάλο Οργανισμό της Βορείου Ελλάδος που αποτελεί πρότυπο για τις συγκοινωνίες της χώρας και όχι μόνον. Είσαι πολύ μικρός όχι μόνον στην ηλικία αλλά και στο μιαλό για την συμπεριφόρα σου και προπαντώς για τα γραφόμενά σου.
Μπορούσες το περιστατικό να το καταγγείλεις στο 185 (ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΌ ΚΕΝΤΡΟ ΟΑΣΘ) άμεσα . Ο ΟΑΣΘ μέσω της τηλεματικής μπορεί ακόμα και τώρα να εντοπίσει πιό λεωφορείο ήταν , πόση ώρα σταμάτησε και ποιος οδηγός ήταν εκείνη την ώρα. Και προπαντώς να επιβεβαιώσει την ιστορία σου (όχι φυσικά τα σουβλάκια αλλα το σταμάτημα του λεωφορείου εκτός στάσης). ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ...ΓΙΑΤΙ?
Μην που πείς ότι δεν το έκανες για να μην γίνεις ρουφιάνος? Εδώ παραέγινες και μάλιστα αυτό που λένε "κακός ρουφιάνος" ρίχνοντας λάσπη σε όλους μας με μια απίθανη ιστορία καταλήγωντας ότι το πρόβλημά σου είναι το εισιτήριο.
Λόγω ηλικίας μπορώ να σε συγχωρήσω τόσο εγώ όσο και όλοι οι συναδελφοι μου. Σαν χρήστης του ιντερνετ πάλι ναι γιατί έχω δεί λογιών λογιών απίθανους bloggers σαν και σένα που προσπαθούν με ιστορίες να μαζέψουν κόσμο στο blog τους μπας και καταφέρουν να κονομήσουν από καμμιά διαφήμιση. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ ΟΧΙ....
Την ιστορία αυτή την βρήκε ο γιός μου και αναρωτιώταν μήπως ήταν ο πατέρας του δηλαδή εγώ αυτός με τα σουβλάκια. Ποιος είσαι εσύ ρε φίλε που θα με βάζεις να απολογούμε εξαιτίας της αφελειας σου (μην την πώ αλλιώς) που κάνοντας ένα μπλοκ μπορείς να γράφεις ότι θές και για όποιον θές?
Αντί για τρυποκάρυδος υπέγραφε καλύτερα "μπούφος".
Θα σου ταιριάζει περισσότερο....
Το κακό είναι πως σαν καλός μαλάκας εξακολουθώ να χτυπάω εισιτήριο απλώς και μόνο για να μην πληρώσω πρόστιμο, αλλά φυσικά και οι υπηρεσίες που προσφέρονται ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΙΣIΤΗΡΙΟΥ...

Επίσης και με τον Ο.Α.Σ.Θ φυσικά και επικοινώνησα, μα φυσικά η απάντηση που έλαβα από την κυρία Χρυσούλα Δούκα δε με κάλυψε....

Διαβάστε εδώ για το περιστατικό http://trupokarudos.blogspot.com/2009/10/blog-post_8712.html και την απάντηση του Ο.Α.Σ.Θ http://trupokarudos.blogspot.com/2009/11/o.html

Και φυσικά έχω δει και άλλα πολλά... Οδηγούς να το κάνουν ντουμάνι με το τσιγάρο τους με κλειστές πόρτες και μετά από λίγα λεπτά να ανεβαίνουν οι επιβάτες στο ντουμανιασμένο λεωφορείο... Οδηγούς να κάνουν αναπάντητες την ώρα που οδηγούν- πάλι καλά που δεν πιάνουν και κουβεντούλα, και άλλα πολλά...

Πλέον κανείς δε θα γλιτώνει από το φακό μου!
Και να δούμε τότε αν θα μπορέσει κάποιος να αμφισβητήσει την εικόνα!

Ευχαριστώ φίλοι μου!
Επέστρεψα.
Σας αγαπώ!
Καλή Χρονιά!
Υ.Γ : "Πες το καθαρά αγοράκι μου" είπε ο καλός μας οδηγός... - Μα πότε επιτέλους θα καταλάβετε πως ο Τρυποκάρυδος είναι θηλυκού γένους; Μα καλά δε φαίνεται από τη φώτο στο προφίλ μου; Πφφφ... Προβληματίστηκα τώρα!