"Αγαπητέ Trupokarudos


Βλέποντας το ρεπορτάζ- είδηση «οι λαθρομετανάστες στην Σπάρτη σκοτώνουν σκυλιά και τα τρώνε ! Μαζέψτε τους ρε! Έλεος!», έχουμε να σχολιάσουμε τα εξής:
Αναμφίβολα είναι άσχημο σημάδι των καιρών να βλέπουμε εικόνες σαν αυτές που αναρτήθηκε στο site σας για την πόλη μας, αλλά και γενικά.
Είμαστε μαζί σας στην μεγάλη δυσφορία που δημιουργεί η εικόνα και η αίσθηση ότι, λίγο πριν το 2010, άνθρωποι τρώνε σκυλιά για να επιβιώσουν.
Όμως είμαστε υποχρεωμένοι να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας προς εσάς διότι έτσι όπως αναφέρεται το όνομα της επιχείρησής μας στο κείμενο που έχει αναρτηθεί, είναι αναληθές ότι από κάποιο μπαλκόνι του Σπάρτα Ινν πάρθηκε η φωτ/φια που αναρτήθηκε στο σχετικό site.
Προκαλούμε δε τον οποιονδήποτε και οποτεδήποτε ιδίοις ώμασι να διαπιστώσει αυτά που πιο πάνω αναφέρουμε.
Άλλωστε και η αστυνομία που επενέβη άμεσα μετά το τηλεφώνημά σας, διαπίστωσε ότι από τα μπαλκόνια του ξενοδοχείου μας οι πελάτες μας δεν έχουν αυτήν την εικόνα για την πόλη και τον πολιτισμό της.
Το σχόλιό μας αυτό γίνεται για να διαμαρτυρηθούμε όχι γι αυτό καθεαυτό το συμβάν αλλά για το ότι στο διαδίκτυο αναφέρθηκε η επιχείρησή μας χωρίς να ελεγχθεί πραγματικά -πριν αναρτηθεί- αν η εικόνα που έχουν οι πελάτες του ξενοδοχείου μας προς την πόλη, είναι αυτή που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτ/φια ή κάποια άλλη.
Επαναλαμβάνοντας για άλλη μια φορά ότι είμαστε σύμφωνοι και μαζί σας αγανακτούμε για το ότι οι μετανάστες ή οποιοσδήποτε άλλος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο και υπό αυτές τις συνθήκες, ζώα-σκυλιά για να επιβιώσει, θα θέλαμε στο εξής να μην παρουσιάζονται και να μην αναφέρονται σχόλια που σχετίζονται με την επιχείρησή μας και δεν είναι αληθή. Και αυτό για λόγους που αφορούν καθαρά στην εν γένει καλή εικόνα του ξενοδοχείου μας σε υφιστάμενους ή μελλοντικούς πελάτες.
Σας ευχαριστούμε.Για την εταιρεία
Με εκτίμηση

Δήμητρα Κωνστανταρόγιαννη
Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος"


Τρυποκάρυδος: Όπως είχε διευκρινιστεί από την αρχή πρόκειται για καταγγελία αναγνώστη και όχι για φωτογραφία που τραβήχτηκε από εμάς.
Όπως και να έχει, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την επιχείρηση σας, μια και δεν ευθύνεστε εσείς για το αν κάποιοι απέναντι τρώνε σκυλιά,γατιά, ποντίκια ή οτιδήποτε. Όπως και δεν θα ευθύνεστε εσείς αν κάποιος απέναντι από το σπίτι σας αποφασίσει να κάνει φόνο! Για αυτό δεν θεωρώ πως με κάποιο τρόπο δυσφημείται η επιχείρηση σας, μια και εσείς δεν φέρετε καμμιά ευθύνη.
Τώρα, αν ο αναγνώστης μας είπε ψέματα και η φωτογραφία δεν τραβήχτηκε από το ξενοδοχείο, κακώς... Και πάλι όμως δεν πιστεύω πως εσείς θα πρέπει να ανησυχείτε για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.