Θέμα εκλογών με αφορμή την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, έθεσε από το βήμα της Βουλής ο Γ. Καρατζαφέρης, ζητώντας μάλιστα από τη Ν.Δ. να «πιάσει την ευκαιρία και... χέρι - χέρι με το ΛΑΟΣ» να οδηγήσουν τη χώρα και πάλι σε κάλπες. Ο Χρ. Παπουτσής, σχολιάζοντας την πρόκληση Καρατζαφέρη κάλεσε τους βουλευτές να προτιμήσουν το τηλεοπτικό και όχι το... πολιτικό σίριαλ της «πολυκατοικίας».

Σε παρέμβασή του στη Βουλή στο νομοσχέδιο για το επίδομα αλληλεγγύης ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το Μάρτιο μπορεί να έχουμε εκλογές και απευθυνόμενος στη Ν. Δ του Αντώνη Σαμαρά σημείωσε πως το εάν θα πιάσει τώρα την ευκαιρία, είναι ζήτημα που αφορά εκείνη".

Με δηλώσεις του μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διευκρίνισε ότι ζητά συνεργασία με τη ΝΔ για να πάνε σε εκλογές το Μάρτιο και να χρησιμοποιήσουν το όπλο που χρησιμοποιούσε τόσο καιρό ο κ.Παπανδρέου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου του ΛΑΟΣ , έκανε λόγο για νέα επεισόδια στο σίριαλ της... πολυκατοικίας, με συνελεύσεις για να καθοριστούν οι ρόλοι.

Όπως συμπλήρωσε ο ίδιος, το σίριαλ όπως παρουσιάζεται στο Mega έχει περισσότερο ενδιαφέρον από αυτό μεταξύ ΝΔ και ΛΑΟΣ!

http://www.enet.gr/?i=news.el.eurobasket-2009&id=108070


ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: Όχι άλλες εκλογές! Όχι άλλο κάρβουνο! Αρκετά ταλαιπωρηθήκαμε! Φτάνει!