Μια πολύ "καλή κυρία" στην Πετρούπολη πέταξε καυτό λάδι σε μια μικρή κουταβούλα πριν μια βδομάδα περίπου! Πλημμυρίζει αυτός ο κόσμος από αγάπη σύμφωνα με τα πρότυπα του Ιησού όπως βλέπετε... Πλησιάζουν και Χριστούγεννα και οι άνθρωποι βλέπετε γίνονται όλο και πιο καλοί...
Παρεμπιπτόντως βάζω στοίχημα πως αν μπορούσαν κάποιες "κυρίες" στην πολυκατοικία μου θα έκαναν το ίδιο και στα δικά μου σκυλιά- μη σας πω πως καταβάθος θα ήθελαν να κάνουν το ίδιο και σε μένα και σε όλους τους φιλόζωους επί γης.!
Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία και άλλα ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!
ΤΡΙΧΕΣ!

Πριν μία εβδομάδα με ενημέρωσαν ότι μία πολύ καλή κυρία στην Πετρούπολη είχε ρίξει καυτό λάδι σε ένα κουτάβι.Όταν το παραλάβαμε αντικρύσαμε αυτό που ακολουθεί. Το σκυλάκι είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση αλλά ευτυχώς θα ζήσει. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει φρικτούς πόνους και είναι όλη μέρα με παυσίπονα και αλοιφές. Δεν είναι έτοιμο ακόμα για υιοθεσία αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι θα πάει στην καλύτερη οικογένεια ΟΛΟΥ του κόσμου που θα την αγαπάει και θα την φροντίζει. Είναι ημίαιμο ροντβάιλερ κοινώς coprodog, είναι σχεδόν 5 μηνών, είναι κοριτσάκι και απίστευτα ήρεμο και φιλικό παρά τα όσα έχει περάσει. Την Κυριακή σταματάει η θεραπεία στο γιατρό και αρχίζει η κατοίκον θεραπεία. Όποιος θα ήθελε να την γνωρίσει από κοντά ας καλέσει στο 6972-445722. Θα δοθεί με συμβόλαια υιοθεσίας σε υπεύθυνα άτομα ΜΟΝΟ!!!! Το όνομα της Hope!

Το άτυχο ζώο περιθάλπεται αυτή τη στιγμή από φιλόζωους της περιοχής...