Το 2009 ήταν μια ακόμη απαίσια χρονιά!
Πέρα από τα άπειρα περιστατικά κακοποιήσεων και δολοφονιών ανθρώπων και ζώων- για να είμαστε ακριβείς δίποδων και τετράποδων ζώων- το 2009 συνέβησαν τα ακόλουθα...


Ιανουάριος 2009

Στις 5 Ιανουαρίου ο "επαναστατικός αγώνας" (του κώλου γιαλαντζί επαναστάτες...) χτύπησε αστυνομικούς που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη το υπουργείο πολιτισμού. Έπειτα ο μόλις 21 ετών αστυνομικός Διαμαντής Ματζούνης μπήκε στην εντατική.

Στις 20 Ιανουαρίου ανέλαβε την προεδρία των Η.Π.Α ο Ομπάμα... Ο δήθεν ειρηνιστής και τα συναφή...

Φεβρουάριος 2009

Από 5 Φεβρουαρίου όλα έδειχναν πως η Ολυμπιακή θα περνούσε στα χέρια της MIG, και η συμφωνία κλείστηκε στις 23 Μαρτίου.

Μάρτιος 2009

Στις 14 Μαρτίου οι G20 αναζητούσαν τρόπους για την ανάκαμψη της οικονομίας... Χέσε ψηλά και αγνάντευε λέω εγώ!

Απρίλιος 2009

Στις 4 Απριλίου ο Καραμανλής ο Χοντρέλας πήγε να γευθεί την αμερικανική κουζίνα (χάμπουργκερ , πατάτες κλπ) και έκανε και μια βόλτα από το Λευκό Οίκο να πει στον Ομπάμα πως δε θέλουμε τα Σκόπια στην Ε.Ε. Τρίχες το αποτέλεσμα της συνάντησης, αφού όπως ξέρετε όλοι εκτός από εμάς αποκαλούν τα Σκόπια "Μακεδονία"...

Στις 10 Απριλίου σπουδαστής του Ο.Α.Ε.Δ στου Ρέντη πυροβόλησε συμμαθητή του και 2 υπαλλήλους διπλανής εταιρείας και έπειτα αυτοπυροβολήθηκε.

Στις 24 Απριλίου άρχισαν να μας πρήζουν για τη νέα γρίπη... 20 πέθαναν λέει στο Μεξικό και άρχισε σιγά σιγά το γαϊτανάκι!

Μάιος 2009

Στις 4 Μαίου αποφάσισαν στη Βουλή να μην στείλουν τον αρχικλέφταρα και απατεώνα Αριστοτέλη Παυλίδη στα δικαστήρια... Ο φάκελος αυτός έκλεισε αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η Ελλάδα είναι μια "δίκαιη" χώρα με "ισχυρούς θεσμούς".

Στις 9 Μάιου απεβίωσε ο μεγάλος καραγκιοζοπαίχτης Ευγένιος Σπαθάρης. Ο Καραγκιόζης έμεινε ορφανός.

Στις 15 Μαίου αποφασίστηκε να περάσει ο αγωγός φυσικού αερίου South Stream από ελληνικό έδαφος.

Ιούνιος 2009

Στις 7 Ιουνίου έχασε ο χοντρός και η Ν.Δ στις ευρωεκλογές και ήταν πια φανερό πως σύντομα θα πήγαινε σπίτι του!

Στις 11 Ιουνίου άρχισε το μεγάλο πρήξιμο για τη γρίπη. "Έχουμε πανδημία" είπε ο ΠΟΥ και κάποιοι νόμισαν πως θα κλεινόμασταν στα σπίτια μας σαν να είχαμε πόλεμο.

Στις 17 Ιουνίου εκτέλεσε εν ψυχρώ η "Σέχτα Επαναστατών" (και άλλοι γιαλαντζί επαναστάτες του κώλου) τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα. Αλήθεια γιατί δεν βγαίνει κανείς να διαδηλώσει για τους αστυνομικούς που πεθαίνουν από τις σφαίρες τρομοκρατών;

Στις 25 Ιουνίου πέθανε ο Michael Jackson και ξαφνικά όλοι- ακόμη και οι σκυλάδες και τα μεσημεριανά- έμαθαν τη μουσική του...

Ιούλιος 2009

Στις 9 Ιουλίου μπήκε η Ελλάδα σε κατάσταση πανδημίας μας είπε ο Αβραμόπουλος. Τότε μας έλεγαν πως θα αρρωστήσουμε οι μισοί και θα πεθάνει το 1/4. Η καταστροφολογία πουλάει...

Αύγουστος 2009

Στις 21 Αυγούστου κάηκε η Β.Α Αττική. Και κοίτα να δεις που περίμεναν όλοι τη βροχή να σβήσει τη φωτιά... Ο Μπούλης και η παρέα του μιλούσαν για κάποιο "στρατηγό άνεμο", αφού έπαιζαν όλοι μαζί playstation στην ασφάλεια του σπιτιού τους!

Σεπτέμβρης 2009

3 Σεπτεμβρίου: Μετά τη φωτιά έρχονται πάντα εκλογές όπως βλέπουμε ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα. Έτσι ο Χοντρός ζήτησε από τον Παπούλια να γίνουν εκλογές στις 4 Οκτωβρίου.

Στις 27 Σεπτεμβρίου η επανεκλογή της Μέρκελ...

Οκτώβρης 2009

4 Οκτωβρίου: Από τον Χοντρό Μπούλη Καραμανλάκο περάσαμε στον Jeffrey Papandreou τον Αμερικανό...

9 Οκτωβρίου : Έδωσαν οι τρελοί στον Ομπάμα το νόμπελ ειρήνης. δεν είμαστε με τα καλά μας!

27 Οκτωβρίου: Με 99 σφαίρες χτύπησαν οι τρομοκράτες αστυνομικό τμήμα στην Αγία Παρασκευή με στόχο να πεθάνει αστυνομικός...Το αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί στην εντατική η 23χρονη δόκιμη ειδική φρουρός Σοφία Ψυχογιού, να κινδυνέψει η ζωή ενός ακόμη 23 χρόνου δόκιμου και να τραυματίστούν άλλοι 4 ειδικοί φρουροί.


Νοέμβριος 2009

13 Νοεμβρίου: Βρήκαν λέει νερό στη Σελήνη. Μήπως να καταδυναστεύσουμε;
Σε ύφεση βρίσκεται η ελληνική οικονομία μας είπαν επίσης... Το ξέραμε!

29 Νοεμβρίου: O Αντώνης Σαμαράς "στέφθηκε" διάδοχος του Χοντρού Μπούλη Καραμανλάκου στο θρόνο της Ν.Δ. Ο Χοντρός μπορεί και επισήμως από εκείνη τη μέρα να παίζει ανενόχλητος playstation.

Δεκέμβρίος 2009

6 Δεκεμβρίου: Κάποιοι θέλησαν να κάψουν πάλι την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για την "επέτειο" της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου. Φέτος ευτυχώς δεν έγιναν πολλά ακραία πράγματα μια και έγιναν 858 προσαγωγές και 168 συλλήψεις από από την αστυνομία.

11 Δεκεμβρίου: Έκλεψαν τη σωρό του Τάσου Παπαδόπουλου ένα χρόνο μετά το θάνατο του. Κανείς δεν ξέρει ποιος το έκανε και γιατί!


Άντε τώρα Happy New FEAR!