Έχετε παρατηρήσει πως εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο γίνονται διαρκώς μεγάλες συναυλίες στην Ελλάδα; Πάνε οι μέρες που νομίζαμε για γεγονός υψίστης σπουδαιότητας τις ετήσιες εμφανίσεις των Scorpions σε ελληνικό έδαφος. Οι φίλοι μας οι σκορπιοί το έχουν τόσο παρακάνει, που το σενάριο να τους δεις να παίζουν σε κάποιο ορεινό χωρίο ανάμεσα σε πρόβατα και κατσίκια δεν μοιάζει απίθανο! Έτσι, και αλλιώς έχει καθιερωθεί πλέον το σλόγκαν: "Φέρε και εσύ τους Scorpions στο χωριό σου! Μπορείς!".

Δε θα σας μιλήσουμε λοιπόν για αυτές τις συναυλίες, αλλά για τις άλλες που γίνονται σπάνια!
Ήρθε το Σεπτέμβρη η Madonna στην Αθήνα και την είδαν 70.000 άνθρωποι! Λίγες μέρες νωρίτερα είχε εμφανιστεί και η θεά Jennifer Lopez.
Νωρίτερα είδαμε την Kylie Minogue και τον Ιούλιο του 2008 απολαύσαμε την Ισλανδή Bjork.
Δεν χάσαμε τους: Kiss, PJ Harvey, Leonard Cohen, AC/DC, James... Πριν λίγες εβδομάδες είδαμε τους ΖΖ Τop! Αύριο έρχεται η Beyonce και το Σεπτέμβρη θα δούμε τους U2. (Σημείωση: Τους U2 δεν ήθελα να τους δω, γιατί μου προκαλούν αναγούλα. Μου χάρισαν όμως ένα εισιτήριο και θα πάω καθαρά απο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον... Θα έχω μετά αρκετό θάψιμο να ρίξω!...)
Κάτι γίνεται ρε παιδιά πάντως! Να φανταστείτε πως πριν κάποια χρόνια η Madonna δεν είχε ιδέα που βρίσκεται η Ελλάδα και πως η χώρα μας υπάρχει!