Τραγικές φωτογραφίες καθαρόαιμων ζώων που χρησιμοποιούνται ως μηχανές αναπαραγωγής και δημιουργίας κέρδους ήρθαν στο φως για άλλη μια φορά, έπειτα από καταγγελία κατοίκων στο Παρά τρίχα.Αυτή τη φορά το παράνομο ''εκτροφείο'' βρίσκεται στο Αλεποχώρι.

''56 σκυλιά βρέθηκαν σε άθλια κατάσταση υποσιτισμένοι χωρίς νερό και περίθαλψη και εκλιπαρούσαν για λίγη προσοχή. Σκύλοι, γάτες, κότες, κουνελάκια, ψάρια και πουλάκια, ήταν τα είδη που «φιλοξενούσε» ο συγκεκριμένος χώρος.

Σκύλοι από πολλές φυλές, όπως ροτβάιλερ, μπόξερ, πιτμπουλ, γερμανικά ποιμενικά, κόκερ, παγκ, τσιουάουα, πομεράνιαν, μπομπτεηλ, ζουν εγκλωβισμένοι σε κλούβες, γνωρίζοντας πως η μέρα που θα πεθάνουν θα είναι η μέρα της λύτρωσης τους.
Καλόψυχα ζώα με κακό άστρο, βρέθηκαν στα χέρια ασυνείδητων που έχουν μοναδικό σκοπό το κέρδος.''

Δεν θα γράψουμε κάτι άλλο. Δείτε τη βρώμα του χώρου, δείτε τα μάτια αυτών των ζώων και απλά πειστείτε επιτέλους ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤE ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.

Από αυτά τα ζώα προέρχονται καθαρόαιμα κουτάβια που αργότερα εμφανίζουν δυσπλασίες και τα πετούν στο δρόμο οι ιδιοκτήτες τους...

Από αυτά τα ζώα αν αγοράσετε κουτάβια, ΕΝΙΣΧΥΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, βοηθάτε ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ...Πηγή: Μ.Lymperopoulou