Οσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εν έτει 2009 ένας 40χρονος αγρότης από την Ηλεία, που δεν έχει αγγίξει ποτέ γυναίκα στη ζωή του, αναγκάστηκε να βάλει αγγελία σε γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών προκειμένου να χάσει επιτέλους την παρθενιά του. Στην αγγελία του γράφει επί λέξει: «Παρθένος, ετών 40, ζητεί εναγωνίως γυναίκα για να κάνει σεξ μαζί της!»

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναγράφονται στην εν λόγω αγγελία, αν είστε γυναίκα από την Αχαΐα και την Ηλεία, ανεξαρτήτως ηλικίας και σας εξιτάρει η ιδέα να κάνετε έρωτα με έναν ώριμο «πρωτάρη», δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί του, καθώς σε λίγες ημέρες έχει τα γενέθλιά του και αυτό θα ήταν το τέλειο δώρο.

Ο 40χρονος άνδρας υποστηρίζει πως είναι πολύ sexy και γοητευτικός, όπως άλλωστε και ο πρωταγωνιστής της καταπληκτικής κωμικής ταινίας «40άρης και παρθένος».

Η περίπτωση όμως του 40χρονου αγρότη από την Ηλεία θα μπορούσε να αποτελέσει κάλλιστα σενάριο δράματος. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, από μικρό παιδί πάλευε για να βοηθήσει την οικογένειά του στις αγροτικές δουλειές και έτσι δεν του έμενε καθόλου χρόνος για την προσωπική του ζωή, και δη την ερωτική. Τα χρόνια πέρασαν και χωρίς να το καταλάβει έφθασε τα 40, χωρίς να νιώσει ποτέ τη ζεστασιά ενός γυναικείου κορμιού.

Οσο κι αν βγήκε στο σεργιάνι προς αναζήτηση νύφης ή έστω κάποιας που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί του λίγες στιγμές απόλαυσης, δεν κατόρθωσε να φθάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς στην περιοχή του οι γυναίκες είναι δυσεύρετες."