Αν εξαιρέσω την ταινία "Ξέστρωτα Κρεβάτια", που ήταν αρκετά καλή, οι υπόλοιπες ήταν σαν πτώματα βγαλμένα από τη φορμόλη!
Ας αρχίσουμε από τα καλά και να πάμε μετά στα πικρά! Τα "Ξέστρωτα Κρεβάτια" ήταν μια πραγματικά ενδιαφέρουσα ταινία. Παρακολουθήσαμε τις παράλληλες ιστορίες δύο νέων ανθρώπων που ζουν στο ίδιο κατειλημμένο κτίριο και συναντιούνται μόνο λίγο πριν τους τίτλους τέλους, όπου ανοίγουν τη ψυχή τους ο ένας στον άλλο. Στο τέλος πάντως, παρά τα προβλήματα και οι δύο φτάνουν στον τελικό τους προορισμό...
Είδα και κάτι αηδίες... Όπως για παράδειγμα μια κακόγουστη ελληνική ταινία με τίτλο "Ο Διαχειριστής", με τον γεροντοέρωτα ενός τύπου που πέρασε τα 50, είχε δυο κουτσούβελα που πήγαιναν δημοτικό, τις αποχετεύσεις που έφτιαχνε και έτρωγε σκατά στη μάπα, και την 23χρόνη που πηδούσε ο γεράκος... Και η χειρότερη από τις μπούρδες ήταν "ο Αγνοούμενος", μια Κορεάτικη που έδειχνε έναν καθυστερημένο τύπο να παριστάνει πως είναι σκύλος, να τρώει ξύλο και μετά να στραγγαλίζει σκυλιά και ανθρώπους.

Τίποτα εξαιρετικό σήμερα! Δυστυχώς...