Είστε έτοιμοι για την Fur Free Friday (Παρασκευή - Παγκόσμια Μέρα Κατά της Γούνας); Ακτιβιστές παγκοσμίως θα μιλήσουν για τα γουνοφόρα ζώα στις 27 Νοεμβρίου. Συμμετέχετε και εσείς. Η Παγκόσμια μέρα κατά της Γούνας (FFF) είναι η πιο διαδεδομένη και πολυαναμενόμενη διαδήλωση στην ιστορία των δικαιωμάτων των ζώων. Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε με χιλιάδες άλλους ακτιβιστές σε αυτή την παγκόσμια μέρα δράσης.

Σημειώστε την ημερομηνία στο ημερολογιό σας, επικοινωνείστε με την IDA (In Defence of Animals) και οργανώστε μια διαδήλωση. Η 27η Νοεμβρίου σχεδόν έφτασε και θα υψώσουμε τις φωνές μας ενωμένοι στο να ενημερώσουμε καταναλωτές και ΜΜΕ για το αληθινό κόστος της γούνας το απάνθρωπο και βάρβαρο γεγονός ότι περισσότερα από 50 εκατομμύρια γουνοφόρα ζώα σφαγιάζονται κάθε χρόνο στο όνομα της μόδας.Είτε σε εκτροφεία γούνας, σε κατάσταση απόγνωσης, σε άθλιες συνθήκες, είτε στη φύση με θανατηφόρες παγίδες, αφημένα να υποφέρουν. Αυτά τα ζώα χρειάζονται τη βοήθεια σας ΤΩΡΑ. Πολλές χώρες έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους, αλλά αυτή η λίστα συνεχώς μεγαλώνει. Τσεκάρετε το link και αν η πόλη σας δεν είναι μέσα, δηλώστε συμμετοχή. Είναι αναγκαίο οι διαδηλώσεις να δημοσιεύονται ώστε και άλλοι ακτιβιστές τις περιοχής σας να συμμετέχουν, οπότε σας παρακαλούμε αν οργανώνετε μια Fur Free Friday διαδήλωση που δεν είναι στη λίστα ακόμη, χρησιμοποιήστε την αυτόματη on-line φόρμα και ανακοινώστε τη διαδήλωση. Αποτελεί έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να κοινοποιηθεί η διαδήλωσή σας.

Στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από την A.O.Z (Αγαπάμε Όλα τα Ζώα), στις 6.30 το απόγευμα στο Κολωνάκι. Φιλόζωοι και ακτιβιστές κατά της γούνας θα περπατήσουν στην Αθήνα αναπαριστώντας μία κηδεία, την κηδεία των ζώων που δολοφονούνται καθημερινά στο βωμό του κέρδους.
Ο Τρυποκάρυδος θα είναι εκεί! Εσείς;

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε: http://www.facebook.com/event.php?eid=185642966552&index=1

Σύντομα θα σας πούμε περισσότερα!