Σας παρουσιάζουμε τις νεότερες μπούρδες που είπε ο φίλος μας ο Κωστάκης Μπουλής Καραμανλάκος- τέως πρωθυπουργός και πολύ σύντομα και τέως αρχηγός της Ν.Δ, ο τελευταίος της δυναστείας Καραμανλή- ελπίζουμε!
 • Στις 4 Οκτωβρίου, ο λαός αποφάσισε. Η νέα Κυβέρνηση έχει ισχυρή εντολή. Έχει όλες τις δυνατότητες να παίρνει, απρόσκοπτα, τις κρίσιμες εκείνες αποφάσεις, που απαιτεί η δύσκολη οικονομική συγκυρία. Ευχόμαστε και εύχομαι προσωπικά να προχωρήσει με κάθε επιτυχία στο έργο που έχει ανάγκη ο Τόπος. Ξέρουμε πολύ καλά, ότι οι προκλήσεις είναι πολλές.
Μα καλά θέλει και τα λέει; Και εντάξει αυτός τα λέει... Έχει την εντύπωση πως υπάρχει κανείς αφελής που να τον πιστεύει;
Αλλά τι τον νοιάζει αυτόν; Έκανε πρόωρες και ξεμπέρδεψε! Τώρα θα τρώει γύρους με την ησυχία του. ΟΚ, δεκτό... Μην δίνει όμως συχαρίκια, δεν τον πιστεύουμε! Αυτός αν μπορούσε θα τους...

 • Η παγκόσμια οικονομική κρίση έπληξε(και συνεχίζει να πλήττει) τα οικονομικά του Κράτους, των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών. Διόγκωσε τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα και πάνω απ’ όλα την ανεργία. Οι συνέπειες της κρίσης είναι, ήδη, σοβαρές. Και οι συνέπειες αυτές καθιστούν αναγκαίες, τολμηρές και όχι ευχάριστες αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, τα εθνικά μας ζητήματα μπαίνουν σε περίοδο σοβαρών προκλήσεων.
Δεν έχουμε προεκλογική περίοδο,φιλαράκι, μπερδεύτηκες! Και μη ψάχνεις δικαιολογίες που αποδείχθηκες ανίκανος!

 • Θέλω να σταθώ σε δύο κρίσιμα ζητήματα: Το πρώτο από αυτά αφορά τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα. Αυτές τις δυσκολίες τις περιέγραψα ξεκάθαρα στη πρόσφατη προεκλογική περίοδο . Είπα αλήθειες που συνήθως δεν λέγονται προεκλογικά. Έγινα δυσάρεστος .Δεν με απασχόλησε το πολιτικό κόστος. Και τούτο διότι έθεσα πάνω απ΄όλα το συμφέρον του τόπου. Όφειλαν οι πολίτες να γνωρίζουν την πραγματικότητα. Όφειλαν να ενημερωθούν για τα όχι ευχάριστα μέτρα που θα χρειασθούν. Το τι έκαναν άλλοι, δεν έχει πλέον ιδιαίτερο νόημα να το συζητήσουμε τώρα.

Έγινε και ήρωας τώρα! Ρομπέν του λαού και της Ν.Δ! Ανατρίχιασαν τα πούπουλα μου!

 • Εκείνο που έχει σημασία είναι ότι η ΝΔ θα τηρήσει υπεύθυνη στάση στα οικονομικά και από την νέα της θέση, ως Aξιωματική Aντιπολίτευση. Δεν θα αντιταχθεί ακόμα και σε δυσάρεστα μέτρα, αρκεί αυτά να είναι στην σωστή κατεύθυνση. Όπως υπηρετήσαμε το εθνικό συμφέρον από την θέση της κυβέρνησης, θα κάνουμε το ίδιο από τον νέο ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες
Άστο... Κατάλαβα! Με λίγα λόγια στη βουλή δεν θα υπάρχει αντιπολίτευση.
" Όπως υπηρετήσαμε το εθνικό συμφέρον από την θέση της κυβέρνησης, θα κάνουμε το ίδιο από τον νέο ρόλο που μας ανέθεσαν οι πολίτες", λέει! Καταστραφήκαμε!

 • Η νέα Κυβέρνηση έχει, σήμερα, στη διάθεσή της, ένα σημαντικό αναπτυξιακό υπόβαθρο και υλικό από την προετοιμασία που έγινε. -Είναι τα προγράμματα που δρομολογήσαμε για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της απασχόλησης, που ξεπερνούν τα 6 δισ. ευρώ.
Τι έχει στη διάθεση της η νέα κυβέρνηση λέει; Αυτό ήταν το ανέκδοτο της ημέρας! Άντε Jeffrey, χτίσε επάνω στις στάχτες αν θες!

 • Πρόθεσή μας είναι από το χώρο της Αντιπολίτευσης να βοηθήσουμε τη χώρα να πάει πολιτικά μπροστά.
Μας απειλεί τώρα ο χοντρός; Δεν κατάλαβα;!

 • η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης.

  Θα είναι εδώ, δυνατή, υπεύθυνη και αποφασισμένη να υπηρετεί το εθνικό συμφέρον.

  Αποφασισμένη να υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των Ελλήνων.


Πάλι μας απειλεί ο χοντρός! Άιντε βρε σπίτι σου να πλύνεις κανένα πιάτο για τη Νατάσα! Πήγαινε να ασχοληθείς με το νοικοκυριό και τα δίδυμα. Πάρε τα βουνά ή φύγε από τη χώρα, πάντως άσε μας ήσυχους! Δεν σε αντέχουμε άλλο!