Π. Μουζουράκης - Στ. Κάτσαρης: 28η Οκτωβρίου
Και όλα αυτά στο protagon.gr του Σταύρου Θεοδωράκη...

Βρε άι στο διάολο!
Γέμισε ο κόσμος ακραίους ...
Ηλίθιοι, αμόρφωτοι , παιδιά του φραπέ που "έχουν άποψη"!
Έλεος!
Προσθέτω τα ακόλουθα επειδή χαρακτηρίστηκα "φασίστας" και άκουσα διάφορα που δεν στέκουν. Τα γράφω εδώ και όχι στα σχόλια για να τα διαβάσετε όλοι.

Λοιπόν, οι παρελάσεις μπορεί να είναι κατάλοιπο μιας άλλης εποχής, αλλά δεν με ενοχλούν, δε με προσβάλλουν και ούτε είναι κάτι το επικίνδυνο. Ίσα ίσα που αν είναι τα παιδιά της γενιάς του φραπέ να μαθαίνουν έτσι, έστω και με το ζόρι, λίγα πράγματα για την ιστορία και για το πόσο άσχημο πράγμα είναι ο πόλεμος, καλύτερα να γίνονται παρελάσεις.
Αντίθετα, είναι πολύ επικίνδυνο να μιμούνται τα κοριτσάκια το βάδισμα της Βίκυς Καγιά και να προτυποποιούν κάθε ανορεξικό μοντέλο. "Στις παρελάσεις περπατάνε κάπως έτσι, ενώ κάθε Δευτέρα η Καγιά μας μαθαίνει να περπατάμε κάπως έτσι...", λέει ο τυπάς και δεν ντρέπεται.
"Η σημαία είναι πανί που αγόρασα από το Lidl, και οι γιαγιάδες φοράνε εσώρουχο τη σημαία" και μπλα μπλα μπλα... Και εγώ σας λέω πως αυτό δεν είναι τιμή μας, αλλά κατάντια! Δεν έχει σημασία αν είναι η ελληνική, η τουρκική, η αλβανική, ή η σημαία του Κονγκό, αν είναι το ευαγγέλιο ή το κοράνι! Σημασία έχει πως πρέπει να δείχνουμε σεβασμό. "Να μπει σύστημα αυτανάφλεξης στη σημαία να καίγεται μόνη της" είπε ο άλλος τυπάκος. Και εγώ απαντάω πως πρέπει να μπει σύστημα αυτανάφλεξης στην τηλεόραση, να καίγεται αυτή μόνη της μήπως και οι άνθρωποι πάψουν να κολλάνε τη μούρη τους στην οθόνη και ανοίξουν κανένα βιβλίο!
Όπως θα έχετε καταλάβει από τις αναρτήσεις μου, είμαι κατά κάθε μορφής βίας , δεν υποστηρίζω καμιά πολιτική παράταξη, είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης, δεν συμπαθώ τους νεοέλληνες και φυσικά θα ήθελα να ζω σε άλλη χώρα! Ωστόσο ξέρω καλά να δείχνω σεβασμό στις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν για αυτό το "πανί", και όχι στις LCD και Plasma τηλεοράσεις πους σας πίνουν το μυαλό κάθε μέρα. Για πράγματα που δεν έχουμε βιώσει, καλύτερα να το βουλώνουμε, και κακά τα ψέματα δεν έχουμε ιδέα πως είναι να ξυπνάς ένα πρωί και να σου λένε πως "έχουμε πόλεμο", να σέρνουν τους δικούς σου στον τοίχο και να τους τουφεκίζουν, ή να σκοτώνεις και να σκοτώνεσαι.
Και επειδή κανείς δεν θυμάται τίποτα, ενώ έχει σημασία ο τρόπος βαδίσματος που διδάσκει η Καγιά και η κάθε Καγιά, ας θυμόμαστε έστω μια φορά το χρόνο τα θύματα ενός άδικου πολέμου.

80 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως χάθηκαν στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ας δείξουμε λίγο σεβασμό.
Στην Ελλάδα δολοφονήθηκαν 325.000 πολίτες και 88.300 στρατιώτες.

Αν δεν βαριέστε και δεν θέλετε να δείτε video της Καγιά στο youtube, διαβάστε λιγάκι...