Διαβάστε τι οργανώνουν οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 15 ΕΩΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ) δημιουργήθηκε το 2008 με μέλη 70 και πλέον επιχειρηματίες από τους ισχυρότερους της Ελλάδος, οι οποίοι ελέγχουν συντριπτικό κομμάτι του κλάδου και πολύ μεγάλο ποσοστό στην παγκόσμια διακίνηση γουναρικών. Ο νέος σύνδεσμος γουνοποιών προέκυψε από την ανάγκη των επιχειρηματιών να εκφράσουν, να διεκδικήσουν και να προωθήσουν σημαντικά θέματα του κλάδου.

Υψηλοί στόχοι, νέα οράματα, σύγχρονες απόψεις και νέοι καινοτόμοι τρόποι λειτουργίας συνθέτουν την εικόνα του νέου Συνδέσμου. Ένα από τα οράματα και τις ενέργειες αυτές, είναι η διοργάνωση <<παγκόσμιου forum γούνας>> στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ) ανακοινώνει ότι πρόκειται να διοργανώσει στις 15-18 Οκτωβρίου 2009 παγκόσμιο forum γούνας στην πόλη της Καστοριάς.

Στόχος του forum είναι να παρευρεθούν και να αναφερθούν σε θέματα των αρμοδιοτήτων τους σημαντικοί άνθρωποι του κλάδου από όλο τον κόσμο. Να κατατεθούν απόψεις, προβληματισμοί και σύγχρονες, ολοκληρωμένες προτάσεις για την αντιμετώπιση της διεθνούς κρίσης. Όλα αυτά τα θέματα θα αναπτυχθούν, στην ευρωπαϊκή μητρόπολη της γούνας, το μοναδικό εναπομείναν παραγωγικό κέντρο γούνας στον δυτικό κόσμο (περιοχή Καστοριάς και Σιάτιστας).

Ένα πολύ μεγάλο κοινό περιμένει να ακούσει από τα πιο υπεύθυνα χείλη για την προοπτική της παγκόσμιας γουνοποιίας και για το μέλλον της περιοχής στον 21ο αιώνα.

Επίσημοι προσκεκλημένοι και εισηγητές θα είναι εκπρόσωποι όλων των δημοπρατηρίων, γνωστοί χρηματοδότες, μεγάλοι μεσίτες, οι μεγαλύτεροι έμποροι λιανικού εμπορίου από τις σημαντικότερες αγορές σήμερα, εκπρόσωποι της IFTF καθώς επίσης και των σημαντικότερων συνδέσμων και φορέων γούνας, φινιριστήρια γουναρικών και άνθρωποι της μόδας παγκόσμιας εμβέλειας. Από πλευράς της ελληνικής πολιτείας εκπρόσωποι των υπουργείων οικονομίας και ανάπτυξης καθώς και υψηλά ιστάμενα στελέχη των μεγαλύτερων εμπορικών τραπεζών, θα έχουν τον λόγο για θέματα των αρμοδιοτήτων τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στο κάλεσμα ελλήνων ευρωβουλευτών για να ακούσουν και να προωθήσουν θέσεις μας στο ευρωκοινοβούλιο.

Η ειδησεογραφική κάλυψη του θέματος από τα κλαδικά έντυπα αλλά και από άλλα ενημερωτικά μέσα θα είναι εκτενέστατη.

Την δεδομένη στιγμή όπου όπως όλοι οι κλάδοι έτσι και ο δικός μας πλήττεται από την πρωτόγνωρη διεθνή κρίση, θεωρούμε αναγκαία και ελπιδοφόρα την υλοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης. Τα συμπεράσματα στα οποία θα καταλήξει, πρέπει να είναι η ξεκάθαρη επανατοποθέτηση του κλάδου στα παγκόσμια οικονομικά πράγματα και το μέλλον του στις παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές.

Τέτοιες εκδηλώσεις προσφέρουν στον κλάδο αισιοδοξία, συσπείρωση και λειτουργούν σαν καταλύτης στην βελτίωση του κλίματος και της ψυχολογίας της αγοράς. Θεωρούμε ότι είναι αξίες συνολικής στήριξης και ενίσχυσης. Έτσι λοιπόν η ενεργή και ουσιαστική συμμετοχή σας κρίνονται απαραίτητες και θεωρούνται όπως και το ενδιαφέρον σας, δεδομένες.


ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;