Δεύτερη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ Καραμανλή-Παπανδρέου ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Κουμουτσάκος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σοβαρό από την ενημέρωση των πολιτών.

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε, αναφερόμενος στον Γιώργο Παπανδρέου, ότι «δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι υπεκφεύγει».

Σε ερώτηση γιατί ζητά τηλεοπτικό διάλογο, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ έχει απορρίψει το ενδεχόμενο, ο κ. Κουμουτσάκος απάντησε πως «τίποτα δεν είναι πιο σοβαρό και πιο κρίσιμο από την ενημέρωση των πολιτών, οι οποίοι θα είναι και οι μόνοι κερδισμένοι».

«Η συζήτηση αυτή έχει τελειώσει, τώρα είναι η ώρα των πολιτών» ήταν το πρώτο σχόλιο από πλευράς ΠΑΣΟΚ εν αναμονή της επίσημης θέσης του κόμματος.

«Και ένα και δυο και τρία ντιμπέιτ θα επιθυμούσαμε ως ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στο σύνολο βέβαια των πολιτικών αρχηγών. Τί φοβούνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και δεν το αποδέχονται; Αυτοί που σίγουρα θα είναι κερδισμένοι είναι η ενημέρωση και οι πολίτες» σχολίασε πρόταση του Γ.Κουμουτσάκου το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=41&nid=1057441

ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΣ: Τι ακριβώς θα κερδίσει ο Έλληνας με ένα ακόμη ντιμπέιτ; Φτάνει πια! Όχι άλλο κάρβουνο! Τα συμπεράσματα μας τα βγάζουμε από αυτά που βιώνουμε, όχι από τηλεοπτικά προϊόντα!