ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΤΕΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟ


Ξέρω πως ότι κι αν σας πω αυτή τη στιγμή το μόνο που νιώθετε για μένα είναι οργή. Οργή που είναι δικαιολογημένη. Αυτό που έκανα ήταν λάθος και δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσα να πω για να το διορθώσω.


Δεν θα αλλάξει με μία συγνώμη, ούτε μπορεί να δικαιολογηθεί η βλακεία της στιγμής αποκλειστικά και μόνο από την ηλικία μου και από την πίεση που νιώθει κανείς μέσα σε ένα στρατόπεδο προσπαθώντας να “κολλήσει” με τους άλλους φαντάρους.
Κάποιοι θα πούνε ότι ζητάω συγνώμη γιατί έγινε ο ντόρος αυτός... έχουν δίκιο... μερικές φορές χρειάζεται ένα σοκ για να καταλάβουμε πόσο ηλίθια και εγκληματικά είναι κάποια πράγματα που κάνουμε στη ζωή μας...


Οι περισσότεροι από εσάς δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχει ειλικρίνεια σε αυτά που λέω... ξέρω πως θα με πιστέψουν οι δικοί μου άνθρωποι που γνωρίζουν ότι η κακοποίηση ζώων δεν είναι “τακτίκη” μου, πως πραγματικά ήταν μία παρορμητική βλακεία της στιγμής.
Επειδή σε ότι κάνουμε στη ζωή δεν υπάρχουν ανταμοιβές ή τιμωρίες, αλλά συνέπειες, είμαι έτοιμος να αναλάβω τις ευθύνες μου και να υποστώ τις συνέπειες της πράξης μου αυτής.

Ειλικρινά μετανιωμένος,
Γιάννης
Όλα αυτά είναι μονάχα λόγια...
Αυτό που είδαμε ήταν μια πράξη.
Και ποιος μπορεί να μας πει πως δεν έχει επαναληφθεί χωρίς την παρουσία κάμερας;

Δυστυχώς τα τέρατα σ' αυτή τη χώρα είναι πολλά...
Ας θυμηθούμε μερικά περιστατικά...